Buzzador


Vill du också bli en Buzzador?

  Är du en nyfiken person som tycker om att prova nya produkter och tjänster?
 
Pratar du med dina vänner regelbundet både fysiskt och online, genom bloggar
och sociala nätverk? Bra, då kan Buzzador vara något för dig!

Genom att vara med i våra kampanjer skapar du spännande möten mellan dig, dina vänner och olika produkter och tjänster. Som Buzzador får du möjlighet att, tillsammans med dina vänner, testa och påverka nya produkter och tjänster innan de kommit ut på marknaden.

Som Buzzador sprider du budskap om produkterna till vänner och bekanta öga mot öga, via din blogg, Facebook, Twitter eller andra forum och kanaler som du är ansluten till. Rapportera sedan dina erfarenheter av kampanjen och produkten på vår hemsida. Du kan också skicka in bilder och filmer från dina buzzningar som sedan publiceras på produktens kampanjsida.

Klicka på länken här nedan ifall även du vill vara med och prova nya produkter.

https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-signup&lang=FI&refstr=KOURIM*    *    *   
FlossAction, 3D White och TriZone från Oral-B

Eftersom jag är Buzzador har jag haft möjlighet att pröva på tre olika borsthuvuden till Oral-B. Det gäller alltså borstarna Floss Action, 3D White och TriZone. Alla har vi ju olika behov när det gäller val av tandborste. Upplever det som en mycket positiv sak att det nu finns olika typer av  borstar att välja mellan även till de elektriska tandborstarna. Började med att pröva Floss Action. Har alltid varit usel på att använda tandtråd , trots uppmaningar från tandläkare. Har emellanåt små hål just mellan tänderna. Gillade Floss Action-borsten . Kunde knappt tro mina ögon (eller min tunga) när jag efter tvätten märkte att det nästan kändes som om mellanrummen hade blivit större. Helt fantastiskt. Tvättade verkligen även mellan tänderna. 

Följande testborste blev TriZone. Den tvättade tänderna väl och de kändes mycket rena efter tvättningen. De borde även ta bort plack, även från tandmellanrummet , som ju inte riktigt blir rent med en vanligt tandborste.

Till sist testade jag 3D White. Enligt föreskrifterna borde den göra tänderna vitare och ta bort fula, gula beläggningar som uppstår efter tex te och kaffedrickande. I mitten på borsten finns en gummitapp som skonsamt gnuggar bort dessa förgulnader. Har använt den ca en vecka och kan inte ännu se så stor skillnad, mina tänder är som tur inte sedan tidigare så väldans gula men en liten skillnad kan jag väl märka. Speciellt på hörntänderna som man med borste så lätt glömmer bort lite grann..

Summasummarum är jag jättenöjd med alla tre. Delade även ut en av varje borste till mina vänner. Alla tre har upplevt samma som jag- att dessa borstar verkligen gör sitt jobb.Munnen känns fräsch hela dagen och jag hoppas att jag har mindre hål nästa gång jag går på tandkontroll.

Om du har lust att bli Buzzador och få pröva på olika produkter - hör av dej så skickar jag dig information.

hemmahosingeborg@hotmail.com
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!