14 februari 2013

Färgskalor

Börjar inlägget med att önska er alla mina fina vänner en trevlig 
VÄNDAG

I dag har Fabriken torsdagstemat "Färgskalor" och jag har samlat  några fotografier ut mitt album som rätt så bra berättar vilka färgskalor vi rör oss med i vårt hem!
Hemmet är ju ljust och vitt och jag brukar rätt så bra hålla mig till några olika kulörer i färgpaletten. Det gäller främst ljusblått, beige/linne och vitt!


I köket samlar jag på blått och vitt och det syns både bland textilierna samt porslinet. I min tallrikshylla har jag diverse olika finheter som jag under årens lopp samlat på mej! Lite arvegods och lite loppat!


För tillfället är det grått, vitt och svart som härjar i vardagsrummet. Den svarta färgen syns i ljusstakar, en pall och lite annat smått och gott. Gillar faktiskt detta med grått väldigt bra. Önskar mig någa lammfällar i grått...


Gillar den matta svarta accentfärgen

I sovrummet är det blått-vitt-beige som valts och för tillfället går jag och drömmer om en fasadvägg i randig beige/vit tapet.


Vill ni kika på mera färgpaletter kan ni ta en till i Fabriken

5 kommentarer:

 1. Harmoniska färger i hela ditt hem.
  Trevlig vändag!
  Kram, Monica från MINA TVÅ HEM

  SvaraRadera
 2. Så härliga bilder! Vill önska dig en skön Alla hjärtans dag!
  Kram Sirpa <3

  SvaraRadera
 3. Milda fina färger!
  Ha en fin vän- och hjärtedag :)
  Kram Maria

  SvaraRadera
 4. for en koselig blogg du har!Med masse flotte bilder:)la deg rett i blogglisten min, for her kikker jeg innom igjen!:)Ha en fin helg:)god klem:)

  SvaraRadera
 5. Fina, lugna och harmoniska färger... jättefint!

  Önskar dig en trevlig helg!
  Kram Marie

  SvaraRadera

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!