14 maj 2011

Lite reklam...

Har just kommit hem från ett mycket trevligt inredningsparty i Ekenäs hos en annan inredningsintresserad bloggare... Tack för ett lycket party. Hela bilvägen dit regnade det , likaså de tre timmar jag var där. Också under hemvägen gick vindrutetorkarna för fullt. Men se, när jag kommer till Esbo - helt torr väg, inte en skvätt vått på gården. Tänk hur lokalt ett regn kan vara ! Hemma väntade dukat bord och en god sallad. Putsade lite i köket eftermaten. Kan bara inte få nog av dessa underbara produkter.Menar förstås Isabella Smith´s serie Maison Belle.
Gillar speciellt den för köket och den för badrummet. Dofterna är riktigt städlockande: Grapefruit&Bergamot och Lavender&Mint.
Man blir glad av dem, trots att man går omkring och städar ;).
Testa dem ifall ni inte ännu gjort det!
I kväll skall vi heja heja på Axel (Paradise Oskar)
I morgon skall det bli en loppistur ifall vädret tillåter.

Da-da-dam på er,

Lotta

2 kommentarer:

 1. det gick inte så bra för axel som vi hade väntat oss, tyvärr :(
  i går hittade jag maison belles diskmedel på prisma av alla ställen. kostar endast 3,95! jag köpte inget, för jag har en nyss påbörjad flaska, fast man borde kanske köpa i lager...
  skön söndag!

  SvaraRadera
 2. Tack för ett super treligt party!
  Du borde ha mina pengar på kontot.
  Väntar sååå på mina produkter.Serveringsfatet e min favorit,o äggskåpet de skall jag ha vid nästa party :)
  Tack iaf att du kom.

  SvaraRadera

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!