8 maj 2011

Trevlig morsdag till alla mammor

Hoppas ni alla som är mammor, haft en riktigt fin morsdag!
Det har jag i alla fall!
Blev uppsjungen i morse med blomma, kaffe och fyllkaka, kort och paket. 10-åringen hade sytt i korsstygn i skolan en tavla . Uppgiften var att sy något som mamma gillar att göra. Sonen hade gjort en tennisracket!! (Jag som är så sportig av mej, fick verkligen ett gott skratt !)Vi funderade och konstaterade att det kunde lika bra vara en badmintonracket - det spelar vi mycket på sommaren! *fnisss*. Kul om sonen ser sin mamma som sportig...


Han frågade även ifall jag såg att bilden var gammaldags..!?
Bilden han tagit modell efter hade varit "gammaldags" och han vet ju att mor hans gillar allt sådant... ;)
Så han hade tänkt rätt, älsklingen min... bilden var dock lite missvisande ;).


Ser ni serveringsfatet här ovan. Det har jag fått av min snälla granne för nåt år sen. Det var från början svart som gjutjärn. Nu fick det bli vitt eftersom jag har mera användning för det som vitt.


Här på bilden är det målat bara en gång. Efter två gånger kan jag berätta att det blev superfint. Skall verkligen komma i användning till Max konfiramation nu i maj!
Idag har vi uppvaktat både farmor och mormor, for hemifrån klockan 10 och kom hem igen kl 19. Puh! Mycket kul har det varit, god mat och verkligen goda morsdagskakor...(kanske mamma borde börja spela tennis för att få bort alla dagens kalorier...?)

Snabbt i duschen och sen blir det Solsidan.

Lotta

3 kommentarer:

 1. Visst är det gulliga de små liven!

  Du har en mycket snygg header, jag är riktigt avundsjuk :)

  Ha en bra vecka!
  Monica

  SvaraRadera
 2. Nä vad gulligt =) Då är det bara till att börja spela tennis alltså ;)
  Lycka till!
  Kram Erika

  SvaraRadera
 3. Grattis på morsdagen!

  SvaraRadera

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!