7 september 2012

En sväng-om i sovrum

Glömde helt bort att visa er hur sovrummet blev då vi svängde sängen. Tidigare hade vi huvudändan mot fönstret men nu då sängen är svängd sover jag betydligt bättre och har definitivt enklare att bädda vår säng.


Mitt gamla fönster fick sonen nersparkad från väggen ett tag och förstås gick ena glasrutan sönder.  Försöker inte det låta det störa mig. Bokstäverna uppe på ramen kommer från Bromarks i Mariehamn!


Denna helg är vi på fyr-man-hand här hemma eftersom dottern är fast på dejour i skolan. Fast mysigt verkar hon ha - fick just ett sms med foto på värre smarriga cupcakes med topping...mums! Lillprinsen är på sitt livs första disco på ungdomsgården i kväll, dit han gick med sin kompis. Det var två lyckliga och förväntansfulla killar som stack iväg. Skall åka och hämta dem kl 21. Hoppas de haft en kul kväll... ( suck vad tiden går , min lilla gullesnutt är nog stor nu..)


I morgon skall jag försöka få mycket gjort här hemma, både hemmet och trädgården behöver lite översikt. Som ni vet , får jag inget gjort under veckan så det är fullt up under helgerna. Klickade hem lite från H&M Home idag och nu ser jag fram emot lite nyheter till hemmet.Önskar er alla en skön fredagskväll, ses i morgon!

2 kommentarer:

 1. Det ser riktigt rogivande och fint ut :)
  Ha en trevlig helg!
  kram Tini

  SvaraRadera
 2. Kul med lite nytt från H & M:) Tänk vad det kan göra för sömnen genom att byta plats på sängen! Fint sovrum:)

  Kram Johanna

  SvaraRadera

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!