23 september 2012

Morgonpyssel

I morse vaknade jag tidigt, kunde inte sova, så jag beslöt mig att förverkliga en idé som jag haft ett tag. I både ytter- och innerdörren finns ett fyrkantigt fönster och nu ville jag smått hindra eventuell insyn.Detta fönstergaller är gjort av toapappersrullar som jag klippt och sedan limmat ihop med limpistol.  Tänk er detta i något fönster målade tex svarta eller grått...som metallgaller..  Kunde bli riktigt snyggt, hör ni! Är supernöjd över slutresultatet (och jag tror tom att mannen är det;)


Nu är det dags för lite mat samtidigt som tvättmaskinen rullar på för fullt. Dottern åker igen till skolan och stannar där i två veckor så mycket måste tas med i dessa ruskiga och regniga tider. I går var vi och pysslade om dotterns hyrhäst. Det var så soligt och fint väder att jag passade på att åka med och fotografera lite samtidigt. I morgon får ni ser bilder från stallet!

Önskar er alla som kikar in en  s k ö n   s ö n d a g !

5 kommentarer:

 1. Vilken snilleblixt!
  Du är fiffig du :)

  Ha det bra
  Monica

  SvaraRadera
 2. Vau det blev ju fint... Tänk vilken återvinning...
  Härliga snilleblixtar du får !
  Ha en skön kväll !
  Kraam
  Sanne

  SvaraRadera
 3. Va snyggt...även omålat! Måste testa:)
  Ha en skön vecka!

  SvaraRadera
 4. vad snyggt, det där måste jag ju prova. Tack för tippset.
  Ha en fin dag.
  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 5. Såå fint! Gu va du är uppfinningsrik! Kunde aldrig lista ut att det var bitar av toarullar. Återvinning är bra :) Ha de bra!

  SvaraRadera

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!