24 september 2012

Stallet

Dottern har skaffat sig en härlig hyrhäst. Den står i ett privatstall ute på landet (men ändå rätt så nära oss). Om helgerna då hon är hemma från skolan, kommer hon nu då att vara där och pyssla om denna fining! I går var jag med på stallet och fotograferade då det var en sådan fin, solig och varm dag. Hästen är underbart vacker med sina orginella färger och hon verkar vara väldigt snäll.


Dottern har redan tidigare varit intresserad av just denna häst men då gick det inte att förverkliga då skolan var så på hälft, men nu då det inte är mycket kvar och det som är kvar är IA (inlärning i arbete) som kommer att vara i ett närbeläget stall, är situationen helt en annan.
Jag som är allergisk var med i stallet hela tiden och fick inte alls allergiska symptom!!! Månne jag har blivit så uthärdad under dessa "hästliv-år" ?


Stallet där hästen står är ett stort privatstall ( inga ridlektioner alltså), inga skrikande och hojtande barn alls utan enbart hästar som står ute och inne och ryttare som är och sköter sina egna hästan och så naturen och tystnaden. En verklig idyll !


Önskar er alla en fin start på den nya veckan !


1 kommentar:

  1. Låter härligt,vi har hästar ,men har turen att ha eget stall. Hoppas din dotter njuter av all hästtid.kram Lisa

    SvaraRadera

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!