2 september 2012

Vardagsrummet i ny skepnad

Pust stön!
Vilket jobb det var , men nu är det klart och jag är rätt så nöjd. Det var ju i sovrummet vi ändrade om men det hela slutade med att vardagsrummet fick sig en sväng-om eftersom den 2 meter långa skänken skulle rymmas någonstans.. 


Det lilla vita pottskåpet fick flytta i hörnet brevid soffan och min härliga Jennylund-fotölj och fotpallen blev svängd så att man äntligen kan sitta i den då man kollar på teve ( med fötterna uppe på det mjuka skinnet.). Den, tillvidare bruna, rakspegeln och stegen fick sin plats mellan terrassdörren och fönstret där även Barometern står. Som bäddat för mysstunder; stickning, läsning och lite kaffe...


Vitrinskåpet svängde jag så att det står i hörnet och inte mot väggen. 
Ser bra ut då även tevebordet är i det motsatta hörnet. 
 


Fick alla att ta bort sina grejjer för att få rummet fotograferat, inge skräp framme här inte..
Endast Ville-kaninen fick bli kvar under bordet   .;)Den stora, långa skänken står nu vid den ena långväggen och som ni ser fick jag inte stänga av teven (som är ful fast den är avstängd.) eftersom Formula skulle börja just och man måste ju se den från starten..ju ! Har inte bestämt mig ifall spegeln skall få ligga eller stå på skänken ännu... Det ser i alla fall fint ut när man ser reflektioner i den..

Nu skall det bli mat och Hungerspelen på Elisas egen filmuthyrning ( Elisa Viihdeboxi )
Så praktiskt när man inte behöver åka ner till videouthyrningen efter en film utan kan framför teven välja. Kostar lika mycket som en normal uthyrning...
Sedan åker dottern till skola igen för att stanna där på dejour, dvs hon kommer hem först om två veckor. Vi shoppade loss i dag hon och jag och det var kul !

6 kommentarer:

 1. Det blev fint i vardagsrummet:) Kul att ändra om. Den var riktigt spännande The Hunger Games...vilket otäckt spel!!
  Kram Maria

  SvaraRadera
 2. Hemtrevligt! Tv-apparater är alltid svåra...

  SvaraRadera
 3. Oj vad fint ni har det! Och sofforna får mig att tänka på att våra är i akut behov av tvättning.. Börjar lite ångra mig att vi inte väntade några år med vita soffor ;-)

  SvaraRadera
 4. Hej lotta. Ert hem ser sa trevligt ut. Alla halsar. Babo och alla andra.

  SvaraRadera
 5. Det ser så hemtrevligt ut.
  Fint och uttänkt, och ändå ser man att det är ett hem inte ett "showroom".
  Gillar också ditt soffbord, ett liknande men smalare skulle jag behöva..

  Ha det bra
  Monica

  SvaraRadera
 6. Så himla fint det blev!
  Jag förstår att du är nöjd.
  Jag gillar din 1967 skylt (bra årgång) ;)

  Ha de gott!
  Kram Marie

  SvaraRadera

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!