24 september 2008

En ny dag - nya hopp

Är fortfarande väldigt sorgsen över att saker som hände i Finland i går, verkligen får hända. Kan inte förstå hur det är möjligt. Det gick ju att förespå - varför ingrep ingen? Det är annors också alldeles för många ungdomar som inte får den hjälp de behöver-i tid ! Vi vuxna borde vara allerta då det gäller våra egna barn, deras beteende och kretsarna de rör sig i.
Det är ju trots allt vi föräldrar som känner våra barn bäst - och om vi uppmärksammar oss på våra barn, ser vi även i gord tid om något är på tok, och vi märker att de inte mår bra.
Vi vuxna borde spendera MYCKET mera tid med våra barn och i synnerhet med våra ungdomar. En annan sak som alt oftare förbryllar mej är att de ungdomar/unga vuxna , som självmant märker att de inte klarar upp alla problem som de har på egen hand, söker hjälp på annat håll- då får de inte den akuta hjälpen , utan de får antingen vänta väldigt länge i kö eller sen så tar ingen dem på allvar. Fruktansvärt !

1 kommentar:

  1. Tack föt titten inne hos mej! Alltid trevligt med nya inspirerande sidor... :O) Håller med angående det du skriver. Kan inte heller fatta hur det kunde hända utan att någon ingrep... Orten ligger endast 50 km härifrån, och det gör det nästan ännu mer ofattbart...

    SvaraRadera

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!