8 mars 2010

I väntan på påsken

Är hemma idag för min flunssa kom tillbaka. En vecka klarade jag mej och nu är det kört igen.
Blev snuvig igår och hade huvudvärk redan när jag vaknade. Idag är jag nu då om möjligt ännu snuvigare och hostigare. Hade lite feber i natt oxå så blev hemma och skall nu försöka bli kvitt flunssan, en gång för alla. På onsdagen skall jag ju ha mitt första inredningsparty och då gäller det ju att stå på benen.

Tänk, snart är det igen några lediga dagar från skola och jobb då det blir påsk. Såg att det kommit påsksaker till affärerna och det betyder väl att man så småningom borde sätt frön i jorden om man vill att påskgräset skall växa upp till påsk... brukar vara lite långsam med sånt.. Hittade bland mina bilder två söta foton av våra egna påskharar, Ville och Betty.

Den mörkare är Betty, den mycket bestämda damen... hon har hittat mammas påskgröna Reisenthal-korg.... månne det finns nåt smaskigt där.... Hon är nyfiken som sjutton och håller sej framme om det händer nåt spännande.... Betty är en riktig inredare , precis som sin mamma. Hon brukar slänga omkring sina saker i buren, flyttar kiss-lådan hit och dit, möblerar om alltså.... Så fort kylskåpsdörren öppnas så hör man ljud från henne.. hon gillar alltså läckerheter, precis som jag...

Sen har vi då kumpanen Ville...

Här leker han GANT-modell *hahaha*, ni ser väl stjärnorna i bakgrunden... Tycker ni inte att en stilig herreman passar fint som modell? Med ljusröd spets kring halsen......
Nu skall jag gå och ta en till stor kopp honungste innan min snälla mamma hämtar Emil hem från skolan.

Hoppas jag i morgon känner mej bättre. Kram till er alla ,

6 kommentarer:

 1. Filuren på sista bilden liknar mycket den kanin jag hade som barn :)

  Samma här, lite krasslig... Har inte bestämt mig ännu hur jag ska göra med jobbet imorgon. Är en sån som tyvärr ofta åker fast jag är sjuk, borde lära mig att inte göra det!

  Krya på dig nu!

  SvaraRadera
 2. Så mysigt med kaninerna inne... Våra får hålla till utomhus i ur och skur :O) Krya på dej!

  SvaraRadera
 3. Söta kaniner!
  Hoppas du mår bättre nu!
  Kram, Lotta

  SvaraRadera
 4. Hej Vännen
  hoppas att du känner dig bättre idag:)

  Vilken fin kanin, sista bilden är han ju som en riktig fotomodell:)


  Ha en fortsatt trevlig dag vännen
  Kram Sari

  http://www.lillaprovence.se

  SvaraRadera
 5. Hej igen!
  Hur gick det på partyt? Eller var du i skick för att åka på det?
  Sköt om dig!

  SvaraRadera

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!