30 mars 2010

Påsken närmar sej - nytt till köket

Hejsan!

Har haft en liten paus med bloggandet. Märker att tiden runnit iväg och att påsken närmar sej med stormsteg! Har jobbat långa dagar och på det några inredningspartyn. Jätteroligt!
Vänner har varit över på kaffe och sallad. Älskar att hinna träffa dem. Fast man skulle ha fullspäckat program, måste man ju bara tränga in en och annan kaffestund, eller hur?

Hur skulle man annors orka med den tråkiga (?!?) vardagen...? Jag behöver i alla fall mina vänner, oberoende om det blir stressigt att hinna träffas... konstigt va? Mera program bara.....

Min mamma och hennes "vän" har varit två veckor på Kanarieöarna, Puerto Rico. Har haft super fint väder. I morgon kommer de hem igen. Har sått påskgräs åt henne och det ser inte så värst vackert ut... Eftersom gräset är hemma hos henne, vattnar jag det bara ungefär varannan dag...och det märks... En portion sådde jag i Aalto -vasen och till all lycka har det i alla fall kommit upp. Så lite gräs har hon som väntar på henne. Roligt att de kommer hem. Det känns som en evighet sen de for iväg. Barnen börjar redan sakna mormor lite grann :).

Igen har det kommit nya produkter till mitt försäljningsortiment. Nu gäller det underbara korgar. Picknickkorgar, brickor och förvaringskorgar. Roligt. Har haft många kunder som frågat efter dem. Dessa är av dansk design och väldigt fint gjorda.Visst hann jag ju även med inredningsmässa SISUSTA 2010 under helgen. Jag och min väninna Eija var en hel dag i mässcentrum och promenerade runt alla utställare. Förutom inredningdelen, var det samtidigt fyra andra mässor; OMA KOTI = egna hemmet, PIHA JA PUUTARHA = gården och trädgården, OMA MÖKKI = egna sommarstugan/stugan samt som nytt för i år var att huvudstadsregionen representerade sej själv dvs. Helsingfors, Vanda, Esbo och Grankulla -stad. Mycket fanns det att titta på . Det som nu intresserade oss mest var naturligtvis inredning och trädgård.... Många små inredningsaffärer visade upp sej och lite hamnade förstås i påsen med hem. Även på trädgårdssidan fanns det mycket fint man kunde titta på .Ideér får man ju alltid. Och så kunde man köpa fröpåsar, blomlökar och diverse underbara tillbehör. ...
Hoppas ni alla har en riktigt fin vecka. Skall försöka kika runt hos er. Jag vet att det hänt en massa i era liv..har sett era rubriker...;) Men har inte hunnit komma på besök och ännu mindre kommentera... Men skall försöka ikväll.
Alla dagens bilder är lånade från Serafiini . Klicka på texten så kommer du dit.


7 kommentarer:

 1. Hej Lotta och tack för besöket i min bloggvärld!

  Oooh, så bekant det lät (ett äldre innlägg), det där med att ingen gör något...ingen bär ansvar (för barnens läxor, osv) om inte JAG gör det! Kommer man någonsin ur det? Jag har redan vuxna barn, men...

  Nå, som någon finsk skådis, eller författare har sagt: kvinnor och män är så olika, att de borde inte få ha något att göra med varandra!

  Kram,
  -Pia-

  SvaraRadera
 2. Huuu ja vad tiden går. jag har också haft en massa för mig och tycker att speciellt bloggbesöken och kommentarerna har fåttbli färre. ha en kiva påsk ifall di inte bloggar mera före det! Kram

  SvaraRadera
 3. Här är det också rätt fullt upp! Men trivs rätt bra med att ha mycket att göra. Träffa vänner får en alltid på gott humör!
  Idag skickade jag iväg din tidning!
  Glad påsk!
  Kram, Lotta

  SvaraRadera
 4. Hej Vännen
  just på detta ställe vart vi rånade(kanarieöarna) usch vill inte ens tänka på d:(

  hur har ni d med snö därborta?? Här är d hur mycket som helst,,,,tar aldrig slut:(

  Vill önska dig en fin påsk.
  Många Kramar Sari

  http://www.lillaprovence.se

  SvaraRadera
 5. Hej

  fina nya grejer som du säljer. Det skulle vara jättekul med ett sånt där party.
  Gillar att vara värdinna för dylika partyn.

  Sabi

  SvaraRadera
 6. Hej
  kolla min blogg, you´ve got an award!

  Sabi

  ps. bor ca 160 från huvudstan norrut

  SvaraRadera
 7. Sorry for my bad english. Thank you so much for your good post. Your post helped me in my college assignment, If you can provide me more details please email me.

  SvaraRadera

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!