18 mars 2010

Torsdagens inspirationsbilder

God morgon!
Solen skiner idag och jag har definitvt lugnat ner mej från måndagens "anfall".
I går hade jag min andra visning och det var såå kul att få tala svenska. Fast jag talar bra både finska och svenska eftersom mannen är helt finskspråkig, märker man ju nog att man har mycket lättare att uttrycka sej på svenska... svenskan är dessutom ett jätte vackert språk...


Satt och kollade runt på nätet och hittade dessa underbara inspirationsbilder på Olivas webbsida.
Jag kan bara känna den fina sommarkänslan komma smygande när jag titta på Lexingtons blå/vitrandiga kollektion. Jag börjar verkligen längta efter sommaren..

Alla bilder lånade från www.oliva.fi
Fast... det finns ju 5 meter snö på terrassen... och det tror jag kommer att ta ett bra tag innan det försvinner. Varför kunde inte gubbarna som tog bort snön från vårat tak, ta bort ALL snö på gården . Då skulle jag verkligen ha blivit glad...i stället för störtförbannad....
Idag blir det brädspelskväll i Emils klass. Alla skall ta med ett spel och sen spelar vi i små grupper. Kvällen avslutas med kaffe,saft och bulla.. skoj... en kul idé att ta efter, ni andra som har barn i lågstadieåldern...
Ha det så skönt i solskenet, ni som får njuta ute av den. Jasitter och njuter av den inomhus. Men underbart är det i alla fall.
Jag vill även tacka er mina bloggvänner för era fina kommentarer. det känns så skönt att veta att ni läser mina inlägg och då det behövs som mest så kommer ni med en liten hälsning. Många kramar åt er.

5 kommentarer:

 1. Fina inspirationsbilder!

  SvaraRadera
 2. Hej

  skrämmande vad liten svenskfinland är. Märkte att en av mina gamla bekanta haft inredningsparty och så hade du kommenterat där och då kunde jag ju plussa ihop 1 + 1. Det är riktigt kul, när världen är så liten. Tyvärr så är du lite långt borta för att komma och hålla inredningsparty hos mig. Synd.

  kramar

  Sabi

  ps. hoppas jag inte skrämde dig nu

  SvaraRadera
 3. Tack för rådet ang min hylla!
  Vilka fina inspirationsbilder du visar. Det kan behövas lite sånt just nu, vädret är rätt gråmulet här.
  Ha en skön helg!
  Märta

  SvaraRadera
 4. HEj Gumman

  verkligen inspirationsbilder:):)

  Ha en fin helg

  Kram Sari

  http://www.lillaprovence.se

  SvaraRadera

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!