5 april 2010

Påsken kom och gick....

...och vi har inte varit hemma någon dag. Stön! Idag var det dags att ta det lugnt hemma. Oh vad skönt det var.
Visst är det roligt att träffa vänner och släktingar, men nog märks det att man behöver ta det lugnt oxå.

fredagen hade vi vänner över på "traditionell " kräftskiva .... smaskens. Goda kräftor, god snaps och goda vänner... kan det bli bättre?

lördagen var vi bjudna på påskmiddag till min mamma. Där blev vi bjudna på god mat, dryck och som pricken på i:et hade påskharen, som alltid, varit där och gömt påskägg. Så efter maten var det dags för äggjakt. Vi sätter fram en korg på bordet och barnen söker turvis påskägg som sedan sätts i korgen och delas upp. Även vi vuxna får några ägg... mums...Igår, på söndagen, var vi hos mannens mamma, alltså hos farmor. Där samlades hela klanen för att tillsammans avnjuta påsklunch. Ah - vad gått och ah vad kul att se släktingar som man mindre sällan ser.

Idag sov jag länge...till 10.... och det är länge för mej.... Sedan blev det att slö titta på The Big Bang Theory...några tio avsnitt... och aaaah så stolliga de är. Vi skrattade i ett ...
Sen blev det söndagskaffe med goda grannen. Kom hem därifrån med en enorm hög med kläder som var för små för hennes killar.... men passliga för Max. Borde själv ta mej i kragen och städa förrådet. Hittade i dag tre Ikeakassar fulla med kirppis saker som nog nu får åka till UFF...
Nu blir det skön varm bastu och efter det Harry Potter-film. Den flammande bägaren var det visst?
Ha en fin start på denna vecka...som lyckligtvis blir KORT. Jobb tisdag - onsdag och torsdag.

1 kommentar:

  1. Ja så där hetsigt är det säkert vanligt att man har det...middag här och kaffe där..men man får väl vila ut nu! Ha det skönt!

    SvaraRadera

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!