5 augusti 2010

Hemma igen

Hemma igen -
efter en underbar semester på Åland.
Vi har simmat i 26 graders vatten, njutit av solen, fiskat, rott och varit med om mycket.
Vi har hunnit med massor, bl a gått på otaliga loppisar, fyndat , besökt Mariebad ( två gånger till och med..., druckit kaffe på Uffe på berget, spelat Äventyrsgolf, besökt Geta, promenerat i den underbara naturen och njutit av att vara tillsammans.
Grillat god mat, umgåtts med goda vänner som var med på resan, skrattat, ätit kräftor och suttit
uppe om kvällarna och pratat.


Dessa bilder är tagna vid /från vår stuga

Visst har det funnit några mindre roliga tillfällen som tex när både Jenny och Emil blev flunssiga genast i början av resan, en natt spydde Emil över Max (hm.... trevligt med storbyke när det blev till att byka lakan och påslakan, täcken och dynor - för hand.... ).

Sedan bet en av sin tand och fick löpa land och rike runt för att bli lappad, samma person råkade sitta ute och dricka en öl och råkade ha en geting i glaset som hann sticka honom BÅDE i övre och nedre läppen. Det var en söndag och inga apotek var öppna, så det bar iväg till sjukhuset, där han för övrigt var gäst ännu en gång då han enorma myggbett svall upp så till den milda grad...
Familjen som var med oss fick dessutom stå ut med mängder av bromsbett, myggbett och diverse andra bett... vi i vår tur hade inte ett enda bett under hela tiden. Ändå bodde vi ganska nära varandra...
Tänk hur vi alla tycks smaka olika.....
Bilderna är ovan kommer från GetaSom jag redan berättade hittade vi mängder med små mysiga loppisar i alla husknutar, i gamla lador och vi var som små barn som sprang omkring och gjorde fynd. Påpekade åt mannen att han nog kunde vara glad, eftersom sgs allt jag släpade hem från denna resa var loppisgrejjer som verkligen inte kostat många slantar. Visst inskaffades några NYA grejjer som köptes från riktiga affärer ;).
Har inte hunnit fota mina fynd ännu eftersom det finns två minneskort med 780 foton var som skall laddas upp och redigeras.... men vänta ni bara...

Vädret har varit fint, ni kan säkert tänka er vad jag har gjort....


Jo, solat mej och njutit av det underbara sommarvädret.
Några dagar var det på morgonen mulet, men det blev solsken till eftermiddagen...


Nu är allt byke tvättat och vi har tid för att göra annat.
Emil skall få en gammal kompis på lekbesök medan jag skall njuta av en och annan inredningtidning som dimpat ner i luckan mednan vi var borta.
Sista semesterveckan håller på att lida mot sitt slut.. och det gäller att ta ut allt av den.

Kram, Lotta

1 kommentar:

  1. Ja ni verkar minsann ha haft det mysigt. Välkomna hem i alla fall :)

    SvaraRadera

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!