24 september 2010

Pojkrum i sikt

Fredag igen.
Tänk vad veckan går. I går visade jag bilder på köket som fick sej en liten omgång.
Idag blir det då pojkarnas rum som kommer i bild.
Här ser ni lite hur de nuförtiden har det.


Rummet ser ganska städigt och prydligt ut. Pojkarna har sin stora bokhylla utanför rummet och nu då de är ganska stora redan, så är det nog bara 9-ringen som leker. Det brukar ofta bli Lego och lek med armégubbar. Annors är det väl datorn som gäller (tyvärr) . Ser ni lerkrukan med glaset? Max har i klassen ett projekt där det gäller att så ett solrosfrö och se vems som växer på en speciell tid längst! Han har inte visat sej alls ännu, trots att det är en vecka sedan han sådde det. De andras har, enligt Max, vuxit sej 10 cm höga... Så vinst för Max blir det säkert inte. ;)


De vita träbokstäverna finns nuförtiden lite varstans i vårt hem. Dessa hittade jag i en blombutik i byn, de råkade ha dessa två bokstäver kvar.. perfect for my sons !


Pojkarna sover i samma rum. Storebror har en loftsäng och lillebror sover under den ...bakom ljusblå/vita draperier. Mysigt . Alla mjukisdjuren är uppradade på sängkanten.


Nu blir det just bastu för mor och tre barn. Pappa vår har åkt på Tallinnkryssning med jobbkompisar...
Aj jo! Tänkte helt glömma! Idag fick jag min bil tillbaka. Den som varit en månad på reparation för en ynka krockkuddelampa... och så var den besiktigad med.

Önskar er alla en superhelg. Jag skall förbereda mej inför söndagens inredningsparty.

Lotta

4 kommentarer:

 1. Hej!
  Vad roligt att du tittade in hos mig!
  Vad mysigt det ser ut hos killarna!
  Att leka är inget här heller längre, hon fyller snart 14!
  Har en mysig kväll med dina barn!
  Kram Sirpa

  SvaraRadera
 2. Ville bara önska en skön lördag!
  Kram Sirpa

  SvaraRadera
 3. Fint hos pojkaran! Ditt kök är också jättemysigt nu efter att du fixat! Gillar sidobordet vid fönstret med litet grejs på :)

  SvaraRadera
 4. Jag tycker att det ser mysigt ut där.:-) Kram Stina

  SvaraRadera

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!