5 mars 2013

Candy Crush och pärlhyacinter

Denna vecka jobbar mannen kvällar och jag har lite ensamtid med barnen. Trodde mej ha mera fart på när han inte är i vägen men icke, sa Nicke! Får inget gjort, sitter och spelar på datorn, fasliga Candy Crush som min jobbkompis (tack bara Anette ) lurat mej börja spela. Nu är jag helt fast... suck! 

Fönstret i trappan är härligt ljust och där trivs mina grönväxter

Borde åka till det stora blågula varuhuset för att hamstra lite lökväxter (är det nån som vet ifall de har   pärlhyacinter? ) och  nya galgar till hallen. De gamla går en efter en sönder men inte så konstigt då familjen river av sina jackor. Tänkte mig att det skall få bli vita trägalgar ...

Foten i nysilver är en ljustake från PartyLite.


Än så länge har inte vinnaren i min senaste utlottning hört av sej, det var anonyma Ida I som vann utlottningen. Nästa vecka drar jag en ny vinnare ifall vinnaren inte hör av sig.

Nej, nu skall jag njuta med nyaste Unelmien Talo ja Koti som jag inte ännu hunnit läsa fast den damp ner i postluckan förra veckan.


4 kommentarer:

 1. Ja, candy crush.. Det är fruktansvärt beroendeframkallande. Själv spelar jag det både på telefon och facebook.

  SvaraRadera
 2. Åh så härliga bilder! KRAM Petra

  SvaraRadera
 3. Åh så härliga bilder! KRAM Petra

  SvaraRadera
 4. Hej! Vilka fina bilder! Jag vet hur det kan vara med de där spel! Båda döttrarna och deras respektive och lilla Anabelle...ALLA sitter och spelar mest på mobiler!! Jag vägrar, har inte en ända spel på min mobil!!!
  Har en skön onsdag!
  Kram Sirpa

  SvaraRadera

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!