23 mars 2013

Inredningsparty

På torsdagen ordnade jag igen ett Perfect Home- inredningsparty för mej och mina inredningsglada vänner. Vi var hela 13 stycken och det blev rätt så trångt i vårt relativt lilla vardagsrum.. men härligt var det! Som vanligt hittade jag många fina produkter som jag ville ha . Dem visar jag senare när jag väl fått dem hem.Hade ställt fram ett litet extra bord med skruttig duk märker jag nu , men det räckte naturligvis inte alls till för alla de produkter som min PH konsulent och min goda vän Milla visade upp för oss. Hela rummet, alla ytor var fulla av finheter. Naturligtvis hade vi tänt många ljus så det var hög mysfaktor denna kväll. Alla hittade vad de ville ha och alla gick nöjda hem den kvällen.

I kväll är det igen familjens favoritkväll, Earth Hour- kvällen då vi för en timme, släcker alla maskiner och lampor och tänder otaliga stearinljus.Visst gör du det oxå!

Earth Hour
idag
kl.
20.30 - 21.30

1 kommentar:

  1. Väntar att få se vad du skaffat för fina saker. Jag försöker varje år med att elfria timmen men får se om ungdomarna kommer så kan det vara att det inte lyckas.
    Trevlig lördag!
    Kram,Monica från MINA TVÅ HEM

    SvaraRadera

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!