10 april 2013

" Damn" för damm...

Har röjning på gång. Städar skåp och plockar bort lite saker som är fina och finns på display.
Har en massa grejjer som står framme och alltid ibland blir man påmind om mängden damm de samlar. När man flyttar på dem eller plockar bort dem från platsen där de stått ett antal månader, märker man att dammtorkningen inte varit som den borde..

Usch - kolla hyllan...

När man bara beundrar dem på långt håll märker man ju inte det fina dammtäcke som ligger över dem , men nu då jag fotograferade med blixt, ser jag ju sanningen. Usch då ! Tur att största delen av dessa finheter är vita och dammet inte syns lika bra..
Hur ofta torkar du damm?


Den lilla sjöjungfrun kommer från ett Ålands-loppis, sigillerna ät gamla släktklenoder och den lilla ängeln som sover under vingarna är en verklig skatt. Hittade henne i skogen här intill vårt hus. 
Ingen aning hur hon hamnat där...


5 kommentarer:

 1. Dammtorkning är världens tråkigaste, som tur har jag inte många ytor som behöver dammtorkas. Blir nog nästan varje vecka torkat, eftersom vår tv-bänk drar åt sig massor, det syns direkt.

  SvaraRadera
 2. hej,
  första gången här. Damm är bara ett bevis på att man har intressantare saker för sig. Dessutom är vårsolen obarmhärtig. Du har verkligen ingenting att skämmas för.
  Ha det bra.
  Linnea

  SvaraRadera
 3. Nå joo nog finns det damm alltid.. Du vet då man syr så kommer det en massa..
  Ha det bra!
  Kraam
  Sanne

  SvaraRadera
 4. Damma är inte min favoritsysselsättning, så ibland undrar jag varför jag har så mycket saker. Skönt att det finns fler. Söt ängel och sjöjungfru. Kraaam Pia

  SvaraRadera
 5. jag avskyr att torka damm!! fy sjutton!!hemma gör jag det alltför sällan (o det syns), men tyvärr hör det till mitt jobb att göra det hos andra :(

  SvaraRadera

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!