21 april 2013

To Sweden and back...

Hemma igen efter en H Ä R L I G resa till Stockholm med trevliga arbetskompisar.
Vädret var det bästa tänkbara och vi shoppade loss riktigt ordentligt och fick springa till båten - dit vi faktiskt kom i sista minuten.


Lagerhaus, Svenskt Tenn,  Indiska, Åhlens and you name it - många affärer hann vi med.  
Hos Svenskt tenn hittade jag denna lilla söta glaskupa som jag kände att jag behövde... ;) Lagerhaus bjöd på doftpåsen och home made stämpeln.

Svenskt Tenn


Lagerhaus

I Gamla stan föll jag för dessa söta snören till kommande fester.
Kan bara konstatera att det var en superkryssning och att det är så kul att lära känna sina arbetskompisar utanför jobbet. Hann även till det stora loppiset i by , endast en timme efter att jag anlänt hem. Där sprang jag på några finheter som jag visar er i morgon. Det skulle verkligen smaka med en ledig dag i morgon.. både för mej och mina fötter. Skall ta mig ett fotbad och  även njuta i bastun och sedan krypa ner i min egen säng, för att sedan i morgon vakna utvilad, med inte så sjuka fötter och hurtigt inleda den nya veckan !

Happy Birthday and I love you

Mera söndagsbilder ser ni inne hos Fabriken
See you!


2 kommentarer:

 1. Oj, vilka fina saker du hittade! Kiva att du njutit och att du hann på loppis. Jag glömde.....

  H. grannen MP

  SvaraRadera
 2. Hej,
  jag var också i Stockholm under helgen. Konstatera krasst att det är tur att jag inte bor där för jag skulle gå i konkurs genast:)
  Linnéa

  SvaraRadera

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!