14 april 2013

Fotoutmaning vänner emellan - metall-

Temat i fotoutmaningen är idag metall och när man talar om metall med mig är det oftast rost som gäller.  Är som en hök då det gäller att spana efter rostiga gamla saker som nästan är oigenkännbara. Rost betyder något väldigt speciellt för mig; gammalt, har en historia  och själva patinan.
När jag går omkring på loppisar är det oftast ingen som ser på gamla rostiga saker, inte många i varje fall. Det betyder att jag allt som oftast lyckas komma åt de saker jag vill ha. Dessutom för en rätt så billig peng , eftersom de ju "är gamla och rostiga".


Familjen är ju inte lika glada över mina sk fynd.. 
Minns specielt en sommar då vi var på loppisrunda och vi hade bestämt , mannen och jag, att vi går skilt omkring. Då vi träffades igen frågade han vad jag fyndat? Visade min korg och han tittade ner i den och såg en massa rostiga saker... ;). 

" Det som är skrot för andra är oftast skatter för mig"

Bilderna jag visar denna söndag är min samling rostiga gamla hästskor som finns i vår hall. 
Gillar dem speciellt mycket eftersom hästlivet dagligen syns i vårt liv pga dotterns stora hästintresse och som i maj även blir hennes yrke!


Nu skall jag göra mig färdig för en dag i mässcentrum där det just nu är Oma koti 2013 -mässan.

 


2 kommentarer:

 1. Skojig rostig kollektion.
  Är också på väg till mässan. Vi kanske träffas där fast vi inte vet att det är just vi. Det lät lite konstigt, men jag mena att säkert är många bloggare på plats som man följer med men ändå inte vet hur dom ser ut.
  Kram, Monica från MINA TVÅ HEM

  SvaraRadera
 2. Visst är det härligt att det det vackra i saker andra inte uppskattar... det är en gåva! Gör liksom livet lite rikare :)

  kram kram Malin

  SvaraRadera

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!