24 maj 2013

Lite om kommande tider

Vilken vecka! Härligt att kunna avsluta den och inleda en skön helg. En solig sådan - hoppeligen! Nästa helg firar vi dotterns examen och det innebär dimission samt examensfest. Dimissionen i Kimito på fredagen och fest här hemma på lördagen. Har haft mycket att fundera på och känner mig rätt så stressad. Både servering, kläder och dekoration - ja ni vet hur det brukar vara ..!Hoppas ju på solsken till nästa helg så att vi kan sitta ute på terrassen och umgås med våra gäster så givetvis behöver den även ses över lite grann. Köpte ett nytt vitt parasoll över terassbordet och fastän jag var i valet och kvalet med färgvalet , är jag jättenöjd över det. Speciellt då vi har vita sittdynor på stolarna.


Idag borde dottern och jag åka en sväng till Ikea för att kika på rosa serveringsskålar samt lite annat smått och gott som kan användas till dukningen , eftersom den skall gå i rosa.
Det skall vara rosa, somrigt och lite shabby över det hela.
.

2 kommentarer:

 1. ja nog vet man hur det är.. Man vill ju att det skall vara bli en fin fest. Här är det sonens bygge som tar vår tid, så vi ännu första veckoslutet ute på holmen...
  Stressa inte för mycket...
  Kraam
  Sanne

  SvaraRadera
 2. På dimission i Kimito har jag också varit i tiderna :)
  Festen blir säkert lyckad under ett vitt fint parasoll, för solen lyser!!
  Det har så många önskat just denna dag.

  Ha det bra
  Monica

  SvaraRadera

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!