11 januari 2010

Farmville en måndagsmorgon

Hej!

Åter igen en kall vintermorgon. Måndag. Sitter hemma och njuter av att börja jobba först klockan tio. Tänk att det kan vara så skönt att bara få sitta hemma ensam och njuta av tystnaden.

Denhär morgonen är det dock en sak som ljuder i hemmet. Jo jag har blivit farmare på Farmville! Ni vet! FB!... Hade bestämt mej att inte börja med det fast alla mina fb vänner höll på med det. Men , men... sen blev jag lurad att pröva.. och nu är jag ju farmare på heltid (känns det som i alla fall). Den här morgonen var det alltså diverse hästar som gnäggade, kor som råmade och en trallande låt som ekade från 9-10... Jag hinner ju inte med allt mitt fixande då skördandet och matandet av hönorna tar en sååån tid. Hur många av er har blivit farmare?? Märkte ju att det även tar sin tid innan man får allt och se ut som man vill på sin farm. Liksom INREDNING !

Kansk det var därförsom jag fastnade. Här får ju inredningflamman brinna... var passar Starfruit-träden bäst? Skall staketen vara svängda så eller så? Vill jag odla tomaterna i rader eller i små klickar här och där??? Hur mycket pengar skall jag slösa på att göra det fint? Hurudant hus skulle passa in i min egen lilla värld?

VA! Hänger ni med? Visst är det riktigt roligt men jag märker att jag börjar vara lite stressad av det. Känner ni det så?

Igår han vi njuta av vintern lite i alla fall. Vi promenerade till mormor på kaffe och Emil hade länge önskat att han fick bada i badkar hos henne. Vi har tidigare haft kar men då vi flyttade blev det "bara" bastu och dusch. Visst är det ju skönt att en kall dag som dessa, sjunka ner i ett varmt bad med något bra att läsa, lits god saft och kanske lite frukt... Igår fick Emil njuta av bulla, pepisar och saft i sitt bad. Oh, vad han njöt.
Då vi promenerade passade vi på att fotografera den vita underbara skogen om vi bor brevid och som vi delvis gick igenom. Alla trädgränar som dingnar av snö och är så vackra att man bara ville stå och titta på dem. Kallt - men vackert! Läste just i tidningen att det kommer att finnas snö, ordentligt med snö, ända till slutet av mars. Och sen är det ju bara att på riktigt börja längta efter våren.


Har glömt att berätta att jag fick ännu ett fönster av min gamla arbetskamrat. Han slutade jobba hos oss innan jul men hade lämnat ett fönster åt mej då han stuckit sej in efter jul , då var jag ledig. Är så glad för dem. Detta nya fönster skall komma till vårt sovrum, ovanför sängen. Mannen är lite skeptisk att han kommer att få det i huvudet en mörk natt...


Nu skall jag gå och fylla på min kaffekopp och hoppas att denna dag går riktigt fort så jag får komma hem och fixa. Har diverse u.f.o (unfinished objects) som borde fixas. Bl a målning och lite som borde sys. mer i morgon,

kram på er,
1 kommentar:

  1. Låter som om du har en riktigt skön dag - ja förutom Farmville då...Är ingen vän av det och jag måste erkänna att jag mest blir nervös då jag loggar in på fb och det är en massa farmvilluppdateringar och -nyheter där.... Nå kanske jag sku fasta själv om jag skulle sätta mig ner och bli ordentligt bekant med det :O) Ha en skön fortsättning på veckan!

    SvaraRadera

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!