28 maj 2010

Nygammalt blombord

Var en sväng till min mamma här om dagen. Egentligen för att föra en teve till hennes källare. Vad hittade jag där , om inte något att bära hem i stället!
Där fanns ett gammalt blombord med glashylla, som hon någon gång använt på sin balkong men som inte just nu passade.

Jag har sedan länge önskat mej ett fönsterbräde, så att jag kunde ha blommor vid fönstren. Men pga våra dabbiga fönster, blir det svårt att öppna fönstret ifall där är ett fönsterbräde med blommor o dyl.
Därför frågade jag om jag kunde få pröva det... Nu står det alltså under fönstret och som ni ser är det ganska fullt redan.
Ser riktigt fint ut. Frågade naturligtvis om det kunde förvandlas vitt, och det tyckte hon var ok. Så nu står det på prov där....

Den fina korgen kommer från Huset Möller
...men jag lovar er.... det skall bli vitt.
Har idag ledig dag. Började dagen med manikyr och nu bär det av till Jennys skola, där hon skall ha möte med sin handledare. Hon skall jobba hemma hela denna vecka och halva nästa vecka med sitt slutarbete och under denna periord har de två möten med sin handledare. Under tiden skall jag passa på att besöka ett närliggande loppis. Om jag har turen med mej, blir det kanske nåt att ta med sej hem...
Hoppas ni alla har en fin helg. Önskar att solen kunde sticka sej fram ett slag...2 kommentarer:

 1. Sånt vill jag också ha!
  Det kommer bli jättefräscht i vitt. Spraya går säkert bra.
  Hihi, jag var också senast hos föräldrarna på "gratisloppis" som jag kallade det, i förråd och på vinden :) Letade efter en lampa som jag plötsligt bara "måste" ha, men hittade inte...

  Ojoj, klockan tickar iväg, ska i jobb!
  Ha en fin dag trots trist väder!
  kram, A-C

  SvaraRadera
 2. tidigare hade vi en likadan i mitt barndomshem, och i vårt skärgårdshus finns också ett, men det är i lite dåligt skick. kanske jag borde fixa det lite och ta hem det i alla fall... måste nog inspektera det lite noggrannare nästa gång vi far dit ut.

  SvaraRadera

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!