26 december 2010

Julen kom och gick...

Jag önskar er alla en god fortsättning på detta år.
Julen kom och gick, allt enligt planerna. Trodde aldrig jag skulle få allt färdigt, men visst gick det. Bra planerat "jobb" är hälften av jobbet , säger man väl?
Julaftonen firade vi tillsammans med min mamma och hennes "pojkvän ;) ".
Vi hade säkert alla varit grymt snälla eftersom tomten kom med ett stort berg av julklappar. Fina julklappar, både praktiska, roliga och fina.
Första juldagen firade vi med middag hos farmor och sedan idag bjöd vi min mamma och vännen till oss på en sista julmiddag. Gott - men inte mer, tack!


I morgon kallar jobbet igen och barnen blir hemma ensamma hela veckan ( kan det bli tråkigare?), få se vad de hittar på. Hoppas något vettigt att det inte bara blir dator, tv-spel och video...
Känns ödigt att lämna dem ensamma. Hoppas några kompisar dyker upp. Om inte så får vi väl ringa upp dem... säkert har de lika tråkigt ifall de är ensamma hemma ...


Visar bilder på två av de många av krittavlorna som hänger i vårt hem. Tycker de är fina och gillar att skriva små meddelanden på dem. Ofta finner jag mej just skriva till barnen då de är ensamma hemma tex " töm diskmaskinen" , "för rosket", "bädda sängen", " dammsug om du hinner " osv.
Alltid är det inte trevliga meddelanden , men ack så viktiga ;D

Hoppas ni som inte skall på jobb i morgon , njuter för fulla muggar. Och vi som tyvärr måste på jobb, får väl göra det bästa av saken, kanske gå hem lite tidigare än vanligt och bara njuta på kvällarna med barnen som saknat oss under dagen...

KRAM PÅ ER !

4 kommentarer:

 1. God fortsättning och ha en bra början på vardagen igen!

  Visst är julmaten god men för min del också börjar det bli nog nu ;D

  SvaraRadera
 2. God fortsättning till dig med! Och lite försenade tack för gratulationerna!
  Visst är julen härlig, men nu börjar jag längta efter ljuset, våren, pasteller och knoppar!

  Kram, Lotta

  SvaraRadera
 3. Kram du snälling.:-) Stina

  SvaraRadera
 4. Javisst - julen kom och gick och även jag hade gärna haft fler lediga dagar...
  Men en riktigt skön helg hade vi åtminstone!

  God fortsättning till dig och family!

  SvaraRadera

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!