9 december 2010

Mera Billnäs

Tjingeling på er!
Idag bjuder jag på mera bilder från Billnäs Bruk.

Vackra gamla, slitna och ruffiga dörrar. Skulle gärna ha tagit hem en.. fast inte innan jag funderat var den skulle få stå. Det har jag lärt mej, att inget onödigt skall tas hem. Har ofta släpat hem saker som jag inte vetat var jag skall ställa dem, oftast är det saker som aldrig riktigt hittat sin plats... så man har lärt sej med tiden!

Fönster-paradiset.!

Här hittade min granne M ett verkligt underbart fönster som dessutom var i rätt så bra skick. Måste fråga henne om hon redan satt upp det ovanför sin soffa! Där skulle det nämligen hänga.

Tänk er att tappa upp varmt vatten från en sådan kran.

Kranar fanns där i mängder och vi skulle gärna ha köpt en men kom inte riktigt på hur vi skulle använda den på nåt fiffigt sätt.. Har nån ideer så tas de med glädje emot! Alltså kranar som finns på bilden ovanför (enbart kranen!).

Bråte för någon - men skatter för oss!

Idag skall det bara njutas hemma. Inget program. Kanske blir det lite julklappsinpackning..

Lotta

2 kommentarer:

  1. Ahh dörrarna och fönstren åhh vad mycket julgodis för en skrotsamlare ;-)) Kram Annica.

    SvaraRadera
  2. I somras susade vi förbi skylten till Billnäs... Han jag bor med uppskattar inte det där rostiga bråtet på samma sätt som mej ;O) Lyckans dej som fått besöka paradiset!!
    Kram Mia

    SvaraRadera

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!