3 december 2010

Vita gåvor

Dags för swappen Vita Gåvor - jul.
Det här är min fjärde eller femte gång jag varit med och det är så roligt, tycker jag!
Att först få fundera ut vad man vill lägga ut om sej själv på bloggen så att den hemliga vännen skall "lära känna en". Sen att få en egen vän som man skall försöka få ett hum om vad hon tycker om till julen...


Denna gång gäller det då att skicka en julig vit gåva... Jag gillar att under julen pynta mitt hem i vitt,rött, grått och lite grönt. Gillar som alltid att ha en massa ljus tända, har fyra smågranar inne. Gillar zink både i julgran och annors.


Tycker om att dricka glögg och mysa med familjen , på julaftonen blir det ofta även julbastu sent,sent på natten då vi kommit hem från släkten...

Nu skall jag handla nåt åt min hemliga vän och sen är det bara att vänta med spänning att nåt skall dimpa ner i min egen brevlåda.
Idag snörar här och det har redan kommit ner en hel del..mysigt men jobbigt sen att skotta. Fast än så länge är det pudersnö som kommer ner.;)
I morgon skall vi ha vänner på självständighetsmottagning - Finlands självständighetsdag är på måndagen men vi firar i ställer självständighetslördag med vänner och sen på måndagen tänder vi ljus i fönstren och går på bal på slottet ( i teve alltså, ifall det var nån som trodde nåt annat)

Lotta

1 kommentar:

 1. Hej!
  Jag firar aldrig Finland självständighetsdag då jag inte visste när det var..kanske skulle jag också fira det nu. Var ju väldigt liten när jag flyttade till Sverige men känner mig mer och mer finsk ju äldre jag blir..en stolt finländska.
  En del finska jultraditioner har jag dock med mig..tex maten med kålrotslåda och tårtor som är ett måste för mig.
  Hoppas ni får det riktig trevlig när ni ska fira...
  Kram An neli

  SvaraRadera

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!