31 december 2011

Farväl 2011

Jaha, mina bästa bloggvänner!
Året 2011 är slut och det är dags att ta emot det kommande året. Tänk att skriva 1.1.2012. Det gågna året var ett fint år med många trevliga överraskningar och förändringar. Är så tacksam och glad för många saker. Ändå finns det flera grejjer som jag skall försöka göra annu bättre under detta nya år.

Här på bloggen har jag under år 2011 fått lära känna så underbara människor som blivit som vänner för mej trots att vi aldrig träffats på riktigt. Ni har varit så inspirerande att jag inte lämnat ett enda ett inlägg oläst fast jag inte alltid kommenterat inne hos er! Jag har lärt mej mycket av er, av att höra om era liv och erfarenheter. Under sommaren hade vi en liten bloggträff i Fiskars och jag hade äran att få träffa några av er, skulle gärna göra det igen, snart... (känner nån sej utmanad att samla ihop oss som bor i de södra delarna av Finland??).

Under året har jag även börjat följa många nya bloggar och det är kul att jag hittat några finlandssvenska bloggare bland dem alla. Har även själv fått många nya följare och många av er kikar in regelbundet. Blir jätteglad över era besök (och speciellt glad naturligtvis då ni lämnar en liten hälsning).  Pga  att jag haft möjlighet att få sponsorerade vinster , har jag även ordnat flera utlottningar och på detta vis lärt känna många finskspråkiga bloggar som jag nu även läser regelbundet.
Det nya året till ära skall det faktiskt bli en ny tävling med en superskoj sponsor, håll utkik!

Nu återstår bara att tacka för detta år 
2011
och säga välkommen till följande år
2012.
Må det bli ett år fyllt med nya erfarenheter, nya vänner och nya utmaningar.
Kram!

4 kommentarer:

 1. Ett riktigt gott nytt år till dig!

  Ursäkta att jag blivit så dålig på att kommentera, men jag kikar nog alltid in då och då.

  Ha det så gott!
  A-C

  SvaraRadera
 2. Gott Nytt År till dej också.

  Du skriver så fint om året som gått.
  Och jag håller till 100% med dej om allt som gäller bloggvänner :)
  Och att vi träffades några stycken var sååå roligt. Man känner er liksom ännu bättre.
  Och det att vi är facebook vänner gör ju att man kommer ännu lite närmare ;)

  Nu skall du ha en fin kväll
  Monica

  SvaraRadera
 3. Gott Nytt År till hela familjen
  säger Babo

  SvaraRadera
 4. Gott Nytt År till dej ! Ja visst har det varit ett intressant bloggår och du skall ha ett stort tack att du ordnade bloggträffen.
  Kraam
  Sanne

  SvaraRadera

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!