20 november 2012

Det blir bara bättre..


Usch , vilken jobbig dag det var idag. Kände genast i morse att det skulle bli en jobbig och dålig dag. Och hade såå rätt! ;(  Men det blev med ens bättre när jag kom hem. Då möttes jag av ett städigt hem och grandoft som kommer från mina söta små dikesgranar.


Tänk vad bra det är att lämna hemmet på morgonen i ett relativt städigt skick  (vilket jag alltid försöker göra) - och sedan få komma hem till sin egna mysiga rastplats. Tände genast några ljus, som  behövs just idag då det blev mörkt redan kl 14.


På lördagen kommer goda vänner över och vi skall fira lillajul. Det är ett tag sedan vi suttit kväll hos oss så det känns riktigt kul att få fixa till det lite grann igen. Ser verkligen fram emot det. Dessutom skall dottern och jag försöka få biljetter till den nya Twilight Saga: Breaking Dawn: Part II.
(HÄR kan du läsa mer om den).


Glöm inte att delta i utlottningen på bloggen. Direkt till utlottningen slipper du HÄR !

3 kommentarer:

  1. Åhh jag ska också skaffa mig en liten dikesgran i år...får ta mig en liten tur ut till föräldrarnas stuga...letade efter en lämplig glasburk igår:)) Kram Maria

    SvaraRadera
  2. Dikesgranar är SÅ enkelt men som ger en härlig känsla.. SÅ fint!!!

    Kram Marie

    SvaraRadera

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!