9 november 2012

Fredag igen

Kikar in denna fredag för att önska er alla en skön start på helgen! Är själv helt slut efter veckans jobb och det skall verkligen bli skönt med några lediga dagar.Visserligen kommer helgen nog att vara långt ifrån programfri då det i morgon är mannens födelsedag och på söndagen farsdag! Emellan detta firande borde jag hinna skriva två artiklar samt fixa här hemma inför kommande vecka!

Bilderna ni ser idag är mina köp från den lilla inredningsboden Cafe Latte där jag och min arbetskamrat var för ett tag sedan. Det var en tillställning för inbjudna bloggare (med avec) och möjlighet till rabatterade priser .


Jag kom hem med bl a denna härliga linnepåse - samma påse som Cafe Latte gav som vinst i en av mina utlottningar. Blev då redan förtjust i den och nu har jag då en egen. Sedan kunde jag inte slita ögonen från denna härliga stora kotte i fattigmanssilver! Den är så fin var man än lägger den.


Nu skall det , trots att jag är slut som en trasa, bli lite shoppande med dottern. Vi har ju trots allt några presenter att inhandla inför de kommande dagarna...;)

PS!
Glöm inte att delta i utlottningen här på bloggen där du kan vinna en härlig , helt valfri text från Designtarrat. 


5 kommentarer:

 1. Nog är det ju lovligt att vara lite trasa på fredagen.. Den här trasan skall ännu klämma ur sej lite för vi har skoldag i morgon... Men tror att det blir en super dag !
  Önskar dej ett skönt veckoslut !
  Kraam
  Sanne

  SvaraRadera
 2. KIkar in och önskar digen skön helg.
  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 4. Fina saker du handlade i butiken. Den stora kotten är underbar!! Ha en fin helg Kram Maria

  SvaraRadera
 5. Jätte trevliga saker som du har fyndat.
  Monica från MINA TVÅ HEM

  SvaraRadera

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!