30 januari 2013

Duktiga lilla jag...

Vilket väder det varit idag. Hela dagen och speciellt på eftermiddagen har det blåsigt och komit ordentligt med snö.Jag för min del har bara njutit här hemma. I postlådan låg nyaste Talo&Koti (Hus&Hem) som jag så småningom skall lusläsa efter att jag fått en artikel klar. 
Deadline på fredag så lite att stå i.


Dessutom håller jag på med storbyke då tvättmaskinen ett bra tag varit sönder. Tänk att man kan tycka det är kul med byk-ruljansen när man inte på ett bra tag haft någon.. hihi !
En sats med rieskor är i ugnen och det blir pojkarnas kvällsmat...hoppas jag (är usel när det gäller bak och mat så man får väl se vad de tycker om dem ;)  
Guud så huslig jag är...


Minns ni frågestunden som jag lade ut HÄR
 I morgon är det dags att besvara dem. Men ännu hinner ni ställa frågor som har med mig själv eller min blogg att göra. Utlottningen kan ni delta i här. Delta och vinn en härlig produkt från Perfect Home!


Kram på er alla!

2 kommentarer:

 1. Oj oj! Utan tvättmaskin hade det snabbt blivit problem här hemma :)
  Så roligt att du vill vara med i fotoutmaningen igen. Här är det töväder igen så i värsta fall får jag väl öppna frysen för att lösa utmaningen;)
  Kram Maria

  SvaraRadera
 2. Det är inge vidare att vara utan tvättmaskin.

  Fina bilder med härliga ting :)
  Kram Marie

  SvaraRadera

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!