5 januari 2013

Ingeborg i Billnäs - del I

Idag blev det en liten utfärd till Billnäs bruk!
Älskar att promenera runt i Billnäs. Det är en härlig känsla att röra sig på bruket bland gamla vackra hus och industribyggnader och höra forsen som dånar i bakgrunden. Att dessutom få gå omkring bland mängder av gamla vackra dörrar, fönster , rostiga ungsluckor, kranar och annat sådant som de flesta andra kallar "crap" - det är himmelriket för mej! Suck! 


Reservdelsbanken

Är nästan i himlen då jag stiger in i reservdelsbanken och ser långa rader av härliga gamla, slitna och ruffiga dörrar och fönster. Även de mindre grejjerna fångar alltid min blick. En vacker rostig kran, ett gångjärn, en rostig skopa, en tvättbräda, tvåkopp, stuprör, spikar... ja, you just name it!

Reservdelsbanken

Byggnadsapoteket

 När man stiger in på Byggnadsapoteket inser man ju att man saknar och behöver en massa saker som man inte ens visste fanns! Men den här gången köpte jag inget (men det kliade nog i fingrarna ), var nämligen endast där för att fotografera till en artikel jag håller på med just nu.

Reservdelsbanken

I morgon följer Ingeborg i Billnäs - del II

Trevlig lördagskväll i stugorna!

3 kommentarer:

 1. jag bor ca 5-10 minuters bilväg från bruket, men har ALDRIG varit in i vare sej reservdelsbanken eller byggnadsapoteket. skäms på mej...

  SvaraRadera
 2. Oj vilken guldgruva det där ser ut som.
  Önskar dig en fin söndag, kram Ing-Britt

  SvaraRadera
 3. Ojojoj... vilket ställe! Förstår verkligen att det kliar i fingrarna ;)

  Ha en fin söndag!
  Kram Marie

  SvaraRadera

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!