31 januari 2013

Grått i soffan och lite inspiration

Har blivit förälskad i grått , grått, vitt och svart. 
Mina rosa kuddar vek jag ihop och dessa fick ta plats i soffan. De gråa med text samt de grå-vit-randiga kommer från H&M och dem gillar jag verkligen. Och när jag blir le på dem (vilket jag säkert snart blir) passar de fint i sonens industi-inspirerade sovrum. Den vita runda mormorskudden är en gåva av snälla svärmor.


Lovade att svara på de frågor som ni ställt, här kommer de!
Sirpa frågade vad som får mig att le?
 Ja-a, många saker får mig att le. Jag är ganska humoristisk och dagligen är det många saker som gör mig glad. Då jag jobbar på daghem med 1-3 åringar kan jag berätta att ur dessa barnmunnar hör det tokigaste. Vi brukar ha riktigt svårt att hålla oss ibland (däremellan får man ju vara riktigt arg också). Även situatioer då mina barn har roligt och mår bra - då ler jag. Ler även då min 12-åring kläcker ur sig tokigheter, som häromdagen, då han ville att jag skulle känna på hans mustascher som han menade att hade börjat växa. Ler, när jag lyckats med något över förväntningarna tex ett projekt här hemma (som mannen trodde inte skulle gå att förverkliga ) eller då jag ser på en bra och rolig film.
 Jojo frågade hur dotterns rum blev?
 Suck, inte bra. Färgen var inte alls sådan som jag trodde så målandet stannade upp och nu flyttade dessutom sonen in i det halvfärdiga bling-bling rummet (som inte mer skall bli bling-bling). Målandet skall dock fortsätta,i ett annat rum och med en annan teknik. Så resultatet får ni se sedan senare...
Kamomilla undrade vad jag allra helst skulle lära mig? 
Svår fråga, det är många saker jag skulle vilja kunna som jag inte kan. En sak är kanske att sy, eller att ha ork att sy mera. Skulle även vilja lära mig mera om fotografering (så Kamomilla- kommer gärna på en fotokurs sen när du ordnar den här i mina trakter..). 


Dessa bilder är även min torsdagsmoodboard till Fabriken. 
Just nu är det så här jag vill ha det, det är det ljusa och gråa som inspirerar mig då det gäller mitt hem.Skinnfällarna är härliga tillägg i den grå-vita inredningen och de symboliserar det lantliga som här lite grann får ge vika för det industriella. Kika gärna in hos Inspirationsfabriken för att se härliga moodboardar!

Hörni- det är liksom fredag i morgon. Kunde inte komma mer passligt!


GLÖM INTE ATT DELTA I UTLOTTNINGEN !


6 kommentarer:

 1. Grått och vitt passar så bra ihop.
  Det set fräscht ut.
  Kram, Monica från MINA TVÅ HEM

  SvaraRadera
 2. Love your grey & white livingroom! Beautiful post!
  hugs,
  Lisa

  SvaraRadera
 3. Snygga kuddar du köpt! Det är alltid roligt med omväxling :)
  kram Tini

  SvaraRadera
 4. Snygga kuddar... det ser så fint ut hos dig!

  Önskar dig en trevlig helg!
  Kram Marie

  SvaraRadera
 5. Vackert! Fina färger ihop!

  SvaraRadera
 6. Snart har vi en grå soffa! Väntar!

  SvaraRadera

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!