15 februari 2010

Fastlag, vändag och inredningsparty!

Hejsan alla vänner! Hoppas ni hade en riktigt fin vändag och samtidigt en trevlig fastlagssöndag. Vi hann faktiskt inte träffa vänner för vändagskaffe (fast vi normalt brukar göra det) eftersom det var mycket program under söndagen att den blev splittrad.

Igår gjorde vi mumsiga fastlagsbullar med grädde, mandelmassa och hallonsylt.
Någon tur i backen blev det inte för min del fast Max var på kvällen tillsammans med sina kompisar och åkte pulka i slalombacken som ligger ett stenkast från oss.

Kommer ni ihåg när jag berättade att jag hade planer som jag inte ännu ville berätta?? Jag visade några bilder och det var någon som gissade att jag skulle öppna ett café eller liknande...
Men nu kan jag berätta vad det var frågan om!

Jag har blivit återförsäljare av inredningsprodukter och kommer att åka hem till människor och ordna inredningspartyn. Fungerar som Tupperware och Partylite. Värdinnan bjuder alltså hem vänner och bekanta som får se och känna på underbara inredningsprodukter av både Comptoir de Famille och Broste ! Därefter har man möjlighet att beställa dem till sej själv. Värdinnan själv blir naturligtvis belönad för sitt intresse.
Försäljningjobbet är dock inget nytt för mej. Har tidigare , när jag var hemma med barnen, sålt både Tw och Lingon & Blåbär. Nu var det en god vän till mej som frågade varför jag, som är intresserad av inredning , inte börjar sälja inredningsprodukter....

Alla fotografier är lånade från Serafiinis hemsidor.
Om någon av er som bor i södra-finland känner hur inspirationen till att ordna ett inredningsparty börjar gro i er, ta kontakt per mail (adressen finns i högerspalten) eller genom en kommentar, så hör jag av mej. Kvällarna genomförs på de båda inhemska språken dvs. på svenska eller finska.
Nu skall jag fortsätta göra mitt, t en kopp kaffe och sen äta lunch. Idag blir det tonfisk-sallad och en chokladbulle till efterrätt.


2 kommentarer:

  1. spännande! ett sådant party kunde jag tänka mig att ha, alla de där andra har jag tröttnat på. lycka till med kommersen!

    SvaraRadera
  2. Tack for intiresnuyu iformatsiyu

    SvaraRadera

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!