1 februari 2010

Mamma har ONT i halsen

Hejsan!

Har haft ett jätteskönt veckoslut. Inget speciellt att göra bara vara med familjen hemma och njuta. Min syster var här i Finland på besök, eller rättare sagt är hon det ännu. I morgon åker hon och kusinen vår hem. Vi träffades alla på lördagen då vi blev bjudna till min mamma på kaffe och kaka.
Idag var det jobb igen och jag hade såå fruktansvärt ont i halsen på morgonen. Har hållit i sej hela dagen och jag kan knappt svälja...
Tog en Burana i hopp om att smärtan skulle försvinna, lite hjälpte det men inte mycket.
Köpte på fredagen vita tulpaner hem. Oh vad jag älskar vita tulpaner. Gubben i butiken sade att det i år inte har funnits lika mycket vita tulipaner som förr. Men tur att jag fick.

Här ovanför sitter vår Max med sin nya elgitarr som han själv har köpt för jul- och födelsedagspengar. Den är svart och gissa vem som är sååå nöjd?
Nu blir det Will & Grace och en stor kopp blåbärste. Hoppas min hals gillar det.

Ps! Ser ni fönstret ovanför lilla vännen? Fick ännu ett gammalt fönster av min fd arbetaskompis. Det här var helt och hade dessutom hällona kvar...
Kram


3 kommentarer:

 1. Hoppas du känner dig bättre att det var falskt alarm och inte flunssa på gångs. Fönstret är toppen! kanske vi får se det i närbild någon dag?? Ha det fint :O)

  SvaraRadera
 2. Hejsan

  trist att du har ont i halsen:(
  Mycket vackra bilder du visar idag:)

  Ha en fortsatt trevlig onsdag
  Kram Sari

  http://www.lillaprovence.se

  SvaraRadera
 3. Hej! Du undrade över ridning på Åland..
  Vet inte hur mycket din tjej har ridit? Men jag har ju två hästar fast ena är såpass` känslig` att jag inte låter någon som inte har ridit länge rida honom. Sitter du upp lite "fel" så kan han studsa iväg o.s.v. han är så van med bara mej...o så är han lite bakskygg. Men den andra nordsvensken är (OM han inte har HEMSK eksem) lite bättre att rida. Han är nog väldigt envis så han behöver en envis ryttare om vi säger så..;) Men om hon vill komma ut till Föglö och vi inte är bortresta under den tiden så är hon ju välkommen till oss o rida. Annars kan det löna sig att sätta in på ålandstidningen eller nya åland på torget att häst att ridas söker just de veckorna! Finns med all säkerhet! Lycka till!

  SvaraRadera

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!