11 februari 2010

Vårinköp till garderoben

Satt och kollade igenom H&M katalogen som damp in genom postluckan här om dagen.
Det är länge sedan garderoben fått nåt tillägg...så jag passade på att klicka hem nåt nytt till bara mej...Det blev toppar, tunna skira blusar, tunikor mm mm. Byxor och nedredelar är det så svårt att köpa på webben så dem måste jag väl hämta från affären.. ;) usch & fy !


Denna topp med vitt/svart mönster kommer att bli min favorit. Tuff med vita caprin eller tunna svarta byxor till sommarens fester. Nu skall jag bara banta bort några kilon först (10 kg för att vara exakt.) Har börjat med att alla kvällar göra 50 sit-ups. Går riktigt fint och jag känner mej så hurtig. När snön försvinner blir det långa promenader.
Nu blir det till att jobba ett tag. I morgon är det ju igen fredag och det är ledigt..


Då skall jag kanske ta mej en promenad och sen då jag hämtat Emil från skolan, blir det kaffe med vänner. Få se vad helgen för med sej. Åtminstone är den fullspäckad för Max del; innebandyturnering och disco på lördag.... På söndag är det ju Alla hjärtansdag så vi får väl fira det på nåt sätt.
Ha en fin dag.

5 kommentarer:

 1. jag borde också komma igång med samma sorts projekt. lika många kilon borde försvinna här. minst.

  SvaraRadera
 2. Här är en tiokilo-are till... har också börjat men får se hur det slutar... Jättesnygga kläder i min smak! mest gillade jag den sista svarta tunikan, så snygg!!

  SvaraRadera
 3. Fina kläder! Impulsshoppade några tunikor på rea på Lindex på torsdag. Hade typ 4 minuter på mig så hann ju inte prova, men de var nog helt passliga!

  Nu kom jag på att jag ju inte har dig i min blogglista! ska åtgärdas genast!

  Ha en skön lördag!

  kram, Lotta

  SvaraRadera
 4. Hej på dej Lotta!
  Jag har hälsat på i din blogg flera gånger, men aldrig skrivit en hälsning...skäms! Nu skall jag bättra mig. Roligt att du hittade till min blogg och lycka till i tävlingen!
  Ha en trevlig vändag!
  Kramar Monica

  SvaraRadera

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!