24 februari 2010

Idag fick Nasse sin nassespruta

... och hon överlevde. Jag hatar allt som har med sprutor att göra..
På jobbet sade min arbetskompis att hur kan jag vara rädd- jag som är sjuksköterska???
Jag? sa jag.... jag är ju "bara" barnsköterska !!!!!! All orsak alltså...

Har inte hunnit skriva på ett tag. Har haft fullt upp med inredningspartyna. Var förra fredagen och hämta sakerna och jag kan bara säja ... I LOVE THEM ! Det kommer att bli ett rent nöje att sälja dem.

För tillfället har vi sportlov här i södra-finland och barnen har varit hemma med sin far.
Det är bara hurtige mamma som jobbar. Vi hade planerat att åka till ett hotell för att sova över samt bada under fredag-lördag men nu verkar det som om resten av familjen har ångrat sej och hellre vill göra nåt annat !!!! Jaha, VAD??? Måste fundera i kväll med mannen...
Ikväll skall jag på flickträff. Skall bli kul med att träffas igen.

Här hemma är det smått kaos. Vi har haft en liten remont i husbolaget och de har nu två dagar gjort nåt hål i vår vägg . Idag är det målat och jag hoppas att allt blir klart i morgon eftersom vi skall fira barnens födelsedagar på söndagen och tills dess skulle jag gärna vilja ha alla Ikeakassarna (dit vi packat ihop alla skor, vantar, mössor och övrigt som funnits i tamburen... not nice! )När vi flyttade hit, kollades radonet i huset och hos grannen var det extremt högt. Därför har de nu korrigerat luftkonditioneringen i alla lägenheter. För vår del betydde det att de satt en ENORM låda (ser ut som en gigantisk postlåda) utanför.. exakt där vi parkerar bilen. Nu går det knappt att få upp bildörren utan att den tar i denna knasiga låda. Har redan stora planer på vad jag skall sätta för fin växt där på sommaren som hoppeligen täcker hela lådan... Lådan är alltså någon sorts dammsugare och skall då alltså rena luften inne.... don´t ask me more..

I morgon är det torsdag, sen fredag.. och jag hoppas att min arm inte blir sjuk. Har nog Burana hemma ifall det behövs.


Många kramar till er alla..2 kommentarer:

  1. Hurtiga du som jobbar! Det där med inredningspartyn verkar faktiskt kul!! Synd att man inte bor närmare :O) Hoppas att du kommer bra igång! Inte kul med remonter...speciellt inte sådana som inte leder till ett "ansiktslyft" inne....men det ärj ju för en viktig och hälsosam sak det görs så...Ha en bra fortsättning på veckan!

    SvaraRadera
  2. hoppas det ordnar sig med byggjobbet till helgen!
    går det att kika på inredningsprylarna du säljer nånstans?

    SvaraRadera

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!