18 juni 2011

Hejsan! Idag har vi inte gjort nåt särskilt. Bara njutit av att ta det lugnt. Idag skall ni få se vart mina ljuslampetter hamnade. Minns ni dem som jag fyndade på loppis.(klick)
De blev vita, fast den ärgade färgen lyser lite igenom, men det är ju bara charmigt! Nu hänger de på väggen (visserligen hittade ju jag&borren det enda stället på hela väggen som borrbettet inte ville gå igenom, därav två enorma hål....).

Riset har jag köpt på Ikea för tusen år sen och den hänger med fortfarande. Ingång till köket till vänster.. Färgen på trapporna vet ni ju vid dethär laget att jag hatar, hoppas få dem målade vita under sommaren. Blir nästan blind då jag ser dem ;)


Har inte på riktigt tänt eld på ljusen ännu men testade och det såg verkligen fint ut! Kan nästan inte vänta till de mörka vinterkvällarna och julen !


Här har vi nu kommit upp till övre våningen. Sönernas rum mitt framför ( lillebror vid datorn, var annors?). Husets enda mörka matta (en äkta persisk matta) måste vara framme och här passar den bra då den är så slät! Ser ni det nya räcket längs väggen till höger. Nyssuppsatt och skall bli vitt. Fasta datorn till höger på det vita bordet.


Mina tunikor och sommarblusar som väntar på strykning. Älskar dem. Båda köpta på H&M.
Önskar att solen igen skulle värma oss lika underbart som den gjorde för en vecka sedan.


Utlottningen av tvålarna är slut. Lotterna är gjorda och lille herr Fortuna väntar ivrigt på att få dra en lapp ur skålen. Vinnaren presenteras i kväll.

Lotta

1 kommentar:

  1. Håller såååå tummarna att jag skall vinna ; ))
    Blir så glad av att titta på alla fina saker du har i ditt hem !

    Kram från Camilla i munkshöjden ; ))

    SvaraRadera

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!