8 juni 2011

Ridläger at the Mansion

Är ensam hemma med de tre männen i mitt liv.
En slocknade ganska så tidigt efter att vi kom hem från besök hos kompis.
En kom just hem från kompisar (kl 22.00), usch då! Är verkligen inte van med sådant utespring... och den sista, mannen alltså, sitter och kollar på något så tråkigt som Galaktica eller Deep space Nine eller nåt annat skräp... Inte lätt att vara ensam kvinna i huset!

Dottern är på ridläger. Har det bra som vanligt. Kolla in deras inaccordering, vad sägs om det?Inte dåligt! Är det nån som känner igen stället?


Bilderna som jag visar här idag kommer från ridlektionen i det egna stallet!
Pga sin skola hinner Jenny tyvärr inte rida i det egna stallet lika ofta som tidigare. Som tur är rider hon ju i skolan också, så det jämnar lite ut sej!
Ni kommer väl ihåg att delta i utlottningen, än finns det några dagar kvar. Klicka på bilden högst upp i högerspalten så kommer du direkt dit.
Kul med så många nya läsare. Ni andra som är inne och läser, lämna gärna en liten hälsning, ni med. Nu skall jag förflytta mej framför sovrumstelevisionen och kolla ifall där visas något kul...

Nati nati

Lotta

2 kommentarer:

  1. Ja på det ridlägret skulle också jag kunna BO - dock inte rida!! ;)

    SvaraRadera
  2. Tjusigt! Ja, jag lär väl också få känna på hur det är att vara ensam kvinna i huset om några år :-)

    SvaraRadera

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!