5 juni 2011

Lite från köket

Äntligen har jag sovit som en stock heeela natten. Det var på tiden. En vecka sedan senast..
Stress och mycket att fundera på , har definitivt satt spår i min nattsömn...
Idag borde jag hinna med lite mer än igår då vi satt ute hela dagen. Vi solade oss , på eftermiddagen blev det sommarens första grillning och ännu på kvällen satt jag och mannen och åt jordgubbar och njöt av kvällssolen på trappan. Vilken underbar dag det var!


Borde städa lite inför veckan, byta lakan och i kväll skall dottern på ridläger så det skall bli packande oxå. På bilden ser ni Brostes underbart shabbiga serveringsfat som jag gillar massor. För tillfället har jag vardagsmuggarna och stå där men den är väldigt användbar. Så snart står där säkerligen något annat..

Bilderna tagna med webbkameran och de är verkligen inte stylade....

Ni minns väl att jag slitit av köksdörrarna i köket och nuförtiden kör med " öppna-dörrars-dag" året om. Ser det rörigt ut, tycker ni? Skulle vilja ha lite krokar här och var men allt har sin tid.
Köpte faktiskt fina krokar när jag var i Billnäs men det visade sej att de inte alls passade in i mitt kök. ;(. Nu skall jag föra ut kaninerna på gården så de får njuta av sommarvärmen, sen kommer mormor på kaffe. Barnen skall visa henne sina betyg som de kan vara riktigt nöjda över. Lillebror tycker att det finaste som står på hans betyg är :-Eleven uppflyttas till åk 3!

EFTERLYSNING:
Ni som bor i Finand - är det nån som har den nyaste Kuriren? Semester och resor -numret? Skulle behöva den ifall någon kan avstå från sitt exempar, Hör av dej i så fall.

Lotta

2 kommentarer:

  1. Serveringsfatet är jättefint! Du har nog en bra ordning i köksskåpen, jag skulle nog inte kunna ta bort mina skåpdörrar :)
    Önskar dig en solig söndag!
    kram Tini

    SvaraRadera
  2. Fint serveringsfat :( De had jag o velat haaa...Kolla bibban ang kuriren.Där kanske du hittar den?

    SvaraRadera

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!