19 juli 2011

Hemma igen

Hemma igen efter en underbar semester på Åland. I år blev det en lite kortare vistelse, men åå vad vi njöt. Vi har njutit av solen, simmat, gått igenom loppisar i mängd och parti - med fina fynd. Jenny var ju i skolan så hon var inte med - och vi konstaterade att hon nog inte skulle ha rymmats i bilen när vi kom hem. Så mycket saker hade vi extra...eller jag hade.....


Pojkarna har spelat fotboll, fiskat, simmat, rott och naturligtvis spenderade vi tid med mormor och B som bodde helt intill. Pappa eldade i bastun så gått som varje kväll och det var underbart att sitta där i värmen och titta ut mot den skimrande havet.

Vi åt sommarens andra kräftor i det lilla lusthuset som vi hade dukat mysigt med rött och mängder av ljus ( som nog inte syntes då det var så ljust även senare på kvällen...)

Vi fiskade alla dagar och lyckades dra upp fina stora abborrar. Har en man som älskar att fiska men hatar att rensa...så ni kan tänka er vem som dragit i inälvorna med sina långa naglar....? ;)... som inte är så långa och fina mer....

Vi spenderade även en dag på stranden i det härligaste sommarväder. Barnen njöt av den fina sandstranden och den varma vattnet .

Första och sista gången ni ser en såå vågad bild av Ingeborg själv...;)

Då vi åkte hem igen stor den stora lyxkryssaren "The World" i Mariehamn. Kolla här om du vill läsa mer om detta fantastiska fartyg. Håller ni med om att Pommern ser ganska futtigt ut där intill???


I morgon skall ni få se några av mina loppisfynd. Gjorde såna riktiga kap, att jag var tvungen att möblera om i köket....

Kram på er, kul att vara tillbaka!

Lotta

3 kommentarer:

 1. Ni har haft en skön semester det märks TYDLIGT ;))

  SvaraRadera
 2. Välkommen tillbaka!!
  Vilken brun badbrutta, lyckliga du som blir brun. Själv luktar det bränt fläsk en stund och sen blir jag röd och så fjällar det. Blondi!!!

  Väntar med spänning vad du fyndat allt.

  Ha det bra
  Monica

  SvaraRadera
 3. Oj, låter som en perfekt semester!! Ännu på ljuvlig Åland!!
  Skall bli intressant att se vad du fyndat som kräver om möblering i köket!! :) Såna fynd brukar vara fina!!!

  Önskar dig en fin dag!
  Tack, för dina ord hos mig!!
  Ha de gott!
  Kram
  Pi

  SvaraRadera

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!