23 juli 2011

Loppisfynd nr 1 from the island

Idag har jag äntligen fått till stånd ett inlägg. Vet inte vad som fallit i mej. Har tusen saker jag vill visa men bara inte fått något gjort. Jo, har städat i klädskåpen; barnens skåp är städade och mängder med för små kläder bortförda. Endast vår walk-in-closet skall få sej en röjning för man kan verkligen inte walk-in där nu...Men idag är det mulet så jag skall passa på att städa den idag. Semestern lider mot sitt slut och på måndag blir det jobb igen - usch!Nu till mitt första loppisfynd.Snyggt och prydligt, tre hela fönsterglas , kostade 4 e. Vet ni, jag höll på att bli galen när jag såg det. Skulle gärna köpt fler... Det fanns både större, mindre och även gamla och fina dörrar.


Dörren hade jag gärna köpt men det kunde ha blivit besvärligt att få hem.. 4 e är ju inget! Nu skall jag hitta ett fint ställe att hänga upp det på!
Den fina stora korgen hade min snälla mamma hittat på loppis åt mej och den stod och väntade när vi kom. Den hade vi på trappan fylld med familjens crocs..


Dynan med amerikanska flaggan är ett köp från Åland sen några år tillbaka.
Älskar den. Ni kanske minns att jag såg den i en affär, köpte den inte då och först när jag kom hem märkte jag hur jag ångrade att jag inte köpte den. Snokade runt på datorn och hittade telefonnummer till affären och de skickade den till mej sedan..


Ha det så bra!
Lotta

1 kommentar:

  1. Gamla fönster är så stämningsfulla och fina inredningsdetaljer och till vilket pris!
    Skall bli roligt att se dina övriga fynd :)
    Ha det så bra,
    kram Tini

    SvaraRadera

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!