14 augusti 2011

At the zoo

Idag blir det ett kvällsinlägg.
Lovade er bilder från zoo. Dottern hann inte tidigare tömma kameran eftersom hon varit på photoshooting hela helgen. Det var ponnyutställning här i närheten och hon har spenderat helasitt veckoslut på denna tillställning.


Nu åkte hon just tillbaks till skolan igen. Inte skoj att vinka av henne men det känns bra att veta att hon är tillbaks igen på torsdag. För att återgå till zoo. Har inte varit på Högholmen sedan lillebror var liten och kunde konstatera att många burar var tomma medan det hade kommit nya krabater.


Dessa mangustar höder till de skojigaste.
De är så allerta och pigga små filurer att man kunde stå och titta på dem hela dagen.


I ett av husen fanns det finska djur med bl a snokar (som jag gillar så mycket - not ), olika möss och så dessa små vaktlar. Dem ser man ju inte så ofta, eller... (vaktelägg är ju goda). Fin fågel !


Eftersom vi själva har två kaniner , gillade vi ju dessa gulliga. Det fanns massor med olika sorters kaniner i alla farger och med olika pälsar. Såg även en liten liten svart en som var lika liten som vår Betty var då vi såg henne första gången.


Lejonen hade just fått mat så mamman och de två ungarna var tom vakna (vilket man ju inte kan säga om många av de andra djuren ) och härjade runt i sin inhägnad. Mäktiga djur!

That´s all folks!
Lotta

1 kommentar:

 1. Man borde ta sej i kragen o åka dit.
  Vi har ju termiten 4 år (mannensbarnbarn) han är ju i perfekt ålder att ta med till Högholmen.

  Jag har nu avklarat första jobbdagen,
  och kommer nog att ta mej dit imorgon också, det var helt ok :)
  Du skrev om bloggträff, varför inte om det finns intresse. Har du hört något??

  Ha det bra
  Monica

  SvaraRadera

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!