16 augusti 2011

Ljus i mörkret


Det blir rätt så tidigt mörkt nu.
Ville så gärna tända några ljus men hittade inte tändstickorna...inte en enda en... ;(


Ser ni ficklampan där uppe på stegen ? Den gamla lampan hittade jag på loppis på Åland. Den skall ha ett platt stort batteri i och det har jag inte ännu hittat i affärerna. Kan det tänkas vara så att de inte gör sådana mer?? Nån som vet?


Tycker den är så fin, skulle gärna kunna använda den på riktigt!

Idag började då skolorna igen. Lillebror började trean och fick alltså cykla till skolan för första gången. Bra gick det och han var glad och nöjd när han kom så snabbt hem efter skolan. Storebror började nian och fick en läsordning med bara åttans morgnar..suck!

Kommer snart att ordna en utlottning här på bloggen så det gäller att hålla ögonen öppna.
Nu skall jag kolla lite på Facebook

Lotta

5 kommentarer:

 1. Jättesnygg ficklampa! Minns nog inte att jag skulle ha sett stora platta batterier mera, men jag har nog int sökt heller.
  Blomman i mitt senaste inlägg är en Mårbacka pelargon. Klippte ner den på våren och den har vuxit så den når snart taket :)
  Ha en god fortsättning på veckan,
  kram Tini

  SvaraRadera
 2. Jag tycker det har gått alldeles för fort, att vi redan har fått det så mörkt på kvällarna. Men då är det ju mysigt att tända ljus och krypa upp under en filt med en bra bok eller film.

  Kram Cathrine

  SvaraRadera
 3. Ficklampan är tuff... Ja åttans mornar är inte min melodi.. Brukar skoja och säga att varför skall skolan följa gammalt mönster och man måste stiga upp vid mjölkantider... Dom vet att jag är från landet... Men brukar inte få med håll att vi borde börja senare...
  Kraam
  Sanne

  SvaraRadera
 4. Hej vännen!

  Vilken häftig ficklampa! =) Kan det vara ett 12 voltsbatteri som ska vara i? Jag tror nog att de tillverkas fortfarande.

  kram kram ♥

  SvaraRadera
 5. åh, de där lamporna kommer jag ihåg. man borde ju ha sparat allt gammalt, men vem skulle då ha kunnat tänka sig att det där en gång skulle kunna anses som en trevlig inredningspryl ;)
  kram

  SvaraRadera

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!