1 augusti 2011

Ta mej till havet....

Sitter och redigerar och sorterar bilder. Mannen har satt in Windows 7 i datorn och jag fick sätta mina bilder på minnessticka undertiden. Nu är de tillbaka men alldeles huller om buller. Tog en timme för mej att hitta dessa fina som jag tänkt visa er.


Fortfarande är bilderna från grannens sommarställe. Har hela mitt liv vistats om somrarna vid havet och älskar det verkligen. Skulle gärna ha en båt ifall mannen skulle vara intresserad. Tyvärr är han det inte... tänk att få segla runt bland kommar och skär i solskenet (och regnet ibland...)


Här satt vi tillsammans och njöt av solen, vågorna, vattnet som kluckade mot klipporna. Både jag och grannen verkar vara sådana som kunde sitta i solen hela dagen. Men tyvärr fanns inte den tiden denna underbara dag. Men vi doppade oss i det varma vattnet .Idag har jag målat söndagens loppisfynd. Skall låta den torka och visa er före och efter bilder i nästa inlägg.

Klicka på bilderna som blir de underbart stora !

Vet ni vad jag och Jenny längtade efter idag? Jo b a s t u. Det har varit så hett att man inte velat basta men ikväll skall det bli..

Kram Lotta

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!