6 juni 2012

På jobbfronten...

Har inte ett smack lust att om morgnarna gå på jobb - dels för att barnen blir hemma på sommarlov och jag som vanligt hellre skulle vara med dem, dels för att det inte är många arbetsdagar kvar innan jag slutar här. Märker att det känns nu redan lite som om man skulle vara med ena benet borta från platsen. Inget nytt jobb har ännu dykt upp - näten är ute och ansökningar har skickats.
De vita tagsen köpte jag på Cafe Latte. Det gamla fickuret är ett loppisfynd.

I helgen blir det bloggträff i Borgå och ser verkligen fram emot den. Hoppas naturligtvis på solsken och varmt sommarväder. Nu skall jag jobba lite så jag inte lämnar berg av obehandlade körkortsansökningar o dyl på mitt skrivbord då jag försvinner om 7 jobbdagar...

Ännu har ni tid att delta i utlottningen här på bloggen. Om ni inte gjort det gör det genast. Antingen här eller på FB (Hemma hos Ingeborg - ni vet ju att bloggen finns även där...)

3 kommentarer:

 1. lycka till med jobbsökningen. det är då verkligen inte det roligast man kan syssla med under sommarmånaderna...
  fin blombild i förra inlägget!

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Din första kommentar kom nog fram i utlottningsinlägget också. Jag har bara ställt in det så att alla kommentarer börjar synas först efter att utlottningen är avslutad, så det är inte bara din som är osynlig just nu :-) Stort lycka till med jobbsökandet!

  SvaraRadera
 3. Önskar oxo lycka till med jobbsökningen. Jag själv är oxo i behov av ett jobb men får snällt vänta med sådant tills skolorna börjar igen... Vägrar ha yngsta på dagis hela sommaren.

  Och vi ses i lörda :)

  SvaraRadera

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!