1 juni 2012

Köksfönstret

Tänk, det är den  1. juni  idag. 
Sommaren är officiellt nu här fastän det idag känns ganska kyligt.
Efter att det varit lite sämre väder kan jag bara konstatera att jag inte synat trädgården så mycket. Men jag märker att det frodas där ute, inte minst spirean utanför köksfönstret.


Tycker om att den växer just där, den ser man genast då man kör in på gården, den skyddar oss från insyn och den är fin att se innifrån då man sitter och äter. Den är maffigt stor och trots att den klipps alla år tycks den bara bli större och större.


Mitt nytvättade köksfönster

Sommaren är officiellt nu här fastän det idag känns ganska kyligt. Idag har vi på programmet en våravslutning i lågstadiet och dottern kommer hem från skolan för sommarlov (som dock blir avbruten nästa fredag då hon åker tillbaka för sommardejour;(  ). I morgon är det åk 9 som avslutar sin skolgång- tänk vad tiden går. Men innan det skall jag njuta lite av ledig fredag som tyvärr för med sej lite städ och byk-jobb.  Glöm inte utlottningen här på bloggen, än hinner ni delta. Klicka 
så kommer ni till inlägget om utlottningen.


Puss & kram

2 kommentarer:

  1. Oj, så fin spirea du har! Och så sommarfint det ser ut vid det öppna fönstret!

    SvaraRadera
  2. Vilka fina bilder... och tänk, nu är sommaren här! Underbart!
    Kram Evelina

    SvaraRadera

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!