30 maj 2012

En gåva och en vinst

I går då jag kom hem från jobbet, hittade jag i brevlådan ett tjockt paket adresserat till mej. Tänk att det alltid är lika kul att få paket. Den här gången var det extra pirrigt då jag märkte att det var av min "hemliga vän" i fisve-swappen. 


När jag öppnade det hittade jag ett sött och somrigt innehåll. Ett paket fina servetter, en vit skylt "Smultronstället", en vit fin sten med texten Glad sommar samt tre vackra kort med blomstermotiv.
Tusen tack min vän. 
Jag gillade verkligen innehållet. Servetterna tror jag att jag skall duka med då jag om ett tag fyller år.

Sedan lovade jag igår att jag skulle visa en annan vinst som jag blev otroligt glad åt. 
Det var inne hos Karin som har bloggen Lopptorget ,där jag hade den otroliga turen att vinna en bok "Sött och nött" som Karin själv skrivit. Boken är full av superljuvliga recept (höm... endast söta recept - ni som känner mej vet att jag älskar socker och sött). Ett av recepten skall även bli testat i juni då det bli kalas. Det är receptet på Basilikarulltårta. Hur spännande låter inte det, va?

Tusen tack Karin  för den fina boken ! 
Kan inte fatta att jag haft en sådan tur den närmaste tiden.

Nu väntar vi hem storebror som hela dagen varit i Tammerfors dit åk 9 har som tradition att åka på vårutfärd. På programmet stod bl a Pyynikki och Särkänniemi.

3 kommentarer:

 1. Grattis för så underbara vinster!!!
  Trevlig fortsättning på kvällen!!

  Kraam!
  -Pia-

  SvaraRadera
 2. Vilka fina vinster GRATTIS!
  Du är en riktig turgumma ;)

  Önskar dig en skön helg.
  Kram Marie

  SvaraRadera
 3. va e det för en swap?? nu blev jag nyfiken :)

  SvaraRadera

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!