21 maj 2012

Before & after

Har haft en lång och stressig jobbdag idag. 
Både många elever som vill få sina körkort till sommarlovet samt en mängd med pappersarbete. Nu är det inte länge kvar tills jag slutar mitt nuvarande jobb. Sista arbetsdagen är den 20.6. Idag har det mitt-i-allt dykt upp lite det ena och det andra på jobbfronten, så jag har varit på jobb-hugget idag. Ringt och skickat mail och hoppas på napp såklart !
Tänkte bjuda er på lite antika före-efter-bilder. Först det bruna lilla vitrinskåpet som tidigare gav mej så stora bekymmer. Nu blev det vitt och står på det höga skåpet med dörrarna på vid gavel. Kan inte bestämma mej för ifall jag vill ha spetskant på hyllan eller ej ...


Sedan väggskåpet som även så förvandlades ! Är rätt så nöjd med båda två.
Idag har vi haft ett underbart sommarväder,  + 25 grader. Jag som suttit inne till kl 17.30 kan ju inte gnälla över hetta precis, men visst slängde jag av kläderna då jag kom hem. Nu skall jag ta ett glas kall soft på trappan tills det blir dags för lite soffslöande.

6 kommentarer:

 1. Skåpen blev jättefina som vita :) Gillar oxå dina antikbehandlade foton.
  Ha en fin fortsättning på veckan!
  kram Tini

  SvaraRadera
 2. Vad fina dom blev!
  Så kul att lite färg kan göra sån skillnad ;)

  Ha de gott!
  Kram Marie

  SvaraRadera
 3. Jag tycker det är fint med spets :) Båda skåpen blev vackra, Lyckat!!...däremot tycker jag att vackra saker kommer mera till sin rätt på icke antikbehandlade foton ;)

  SvaraRadera
 4. vilka snygga skåp! Gillar vitrinskåpet speciellt :) Hoppas att du får en skön tisdagskväll! Kram

  SvaraRadera
 5. Jättefina förvandlingar av dina möbler
  Ha en riktigt skön vecka

  SvaraRadera
 6. jag blev uppsagd från mitt jobb för ett par veckor. 10 år på samma plats gav mej iallafall 4 månaders uppsägningstid som INTE behöver spenderas på jobbet. räknar därför med att jag har semester i 4 månader med full lön :) hoppas verkligen att jag hittar nåt annat till hösten, för jag e verkligen inte den som gillar att gå hemma...

  SvaraRadera

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!