25 maj 2012

Done and to do! Så skönt med fredag.
Har haft en synnerligen stressig vecka och det känns så skönt med helg. Idag då alla åkt iväg gjorde jag nåt jag hatar - nämligen tvättade alla fönster i nedre våningen. Är så stolt över mej själv - och det var gjort redan kl 9. Bussiga jag. Nu lite dator och sen skall jag slänga mej i den pollenfyllda solstolen en stund tills barnen kommer hem. 
Ännu finns det några saker som jag dragit mej för att göra. En sådan grej är att få allt silver putsat. Borde ta mej i kragen och göra det - men det får bli till sommarlovet (som ju kan bli rätt så långt då jag inte går tillbaka på mitt gamla jobb.... och inte har något nytt ännu...).

Måste till sist kommentera ESC som går av stapeln i morgon. Visst har det blivit sämre med åren. I gårdagens semifinal hade jag inte ens 5 st som jag skulle ha skickat vidare till finalen. Men kul att länderna i norden klarade sej så bra ( ja utom ett land då förstås..). Min stora favorit är Estlands bidrag som jag verkligen gillar och hoppas skall vinna. Om du inte hört den tycker jag att du skall göra det.

Mannen åker i kväll till Estland med sina  jobbkompisar så jag skall mysa till det lite med barnen . 
Ha en skön fredag!

2 kommentarer:

 1. Så flitig du varit :)
  Ha ett skönt veckoslut!
  kram Tini

  SvaraRadera
 2. När du nu varit så duktig och putsat fönstren i "ottan" så är du välförtjänt av en stund solstolen.

  Önskar dig en skön fredag!
  Kram Marie

  SvaraRadera

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!