7 maj 2012

100% rost

Har läge sökt efter en gammal rostig kamin.
 En gammal, som inte går att använda längre. Min plan var att använda skalet och ställa in ljus i den. Har inte kommit över någon och de som finns är enorma Porin-Matti som finns att avhämta nån liten by i Lappland typ. På loppisen igår hittade jag en man som oftast brukar vara på just detta loppis. Han säljer massor som jag skulle vilja ha; gamla verktyg, rostiga spikar och annat fint som man kan hitta i gamla lider. Hos honom fyndade (jo, för mej var det fynd...jag vet att många av er inte tycker att det var nåt speciellt fynd... inte mannen heller, men vem lyssnar nu på sina män? ;))

Här står grunkan i väntan på sin dusch. Mycket rost flöt omkring i vårt badrum kan jag berätta...

Denna pryl är väl närmast en kamin jag kan komma? 
Saknar ännu ett rostigt lock att ha överst. Kanske jag kommer över ett sådant på nästa loppis. Annors får jag väl lämna ute ett lock över vintern och hoppas på rost. Av samma försäljare köpte jag en annan fin rostig grej som ni får se i nästa inlägg.


1 kommentar:

  1. Det var då ett fint fynd...och karlarna skall man inte lyssna på! Dom hänger inte alltid med i svängarna:) Min gubbe brukar oftast bara skaka på huvudet när jag åter släpar in nånting konstigt!H.Tilda

    SvaraRadera

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!